REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Yýlbasýnýmý Kutlayacaksýnýz Yoksa Bayramýmý

Katýlýmcý sayýsý
275. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Yýlbasýný Kutlayacam

5 1.82%
  • Kurban Bayramýný kutlayacam

182 66.18%
  • Her ikisinide kutlayacam

88 32.00%
Sayfa 14/14 ÝlkÝlk ... 4567891011121314
134 sonuçtan 131 ile 134 arasý

Konu: Yılbasınımı Kutlayacaksınız Yoksa Bayramımı

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý okinava Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    neyi kutlarsanýz kutlayýn yaw daha hristiyanlýkla müslümanlýgýn ayrýmýný yapamayacak kadar dar kafalýsýnýz iþte bu ülke sizler yüzünden bir adým ileri gitmiyor anket diye girmiþtim ama anketten çok derin devlet oyunu oynayan arkadaslarý gördüm burada zaten senelerdir yýlbaþý kutlamadýnýz da ülke dünyada dev oldu veyahut ben yýlbaþý kutladým da hristiyan oldum býrakýn bu iþleri yahu asýl oyun iþte sizi bu durumlara düþürenlerdir yýllardýr dünya bu polemiklerle geliþmemizi engellemek için çalýþýyor bundada baþarýlý oluyor eskiden sag sol davasý þimdi de bu gibi þeyler kaç adým ileriye gittiniz hiç adým hatta geriye gittiniz siz benim müslümanlýgýmý tartýþadurun atý alan üsküdarý geçti siz kendinizin herseyiyle müslüman ve türk örf adetlerine saygýlý oldugunu düþünüyosunuz alakasý yok bize örf adet müslümanlýk dersi vereceginize dünyanýn sizi piyon olarak kullandýrmasýný engelleyin ve de kimsenin düþüncesine saygýsýzca cevap vermeyin
    teþekkürler dostum güzel yazýndan dolayý.allaha þükür hepimiz müslümanýz ve allah yeni bir yýla giren hiç bir müslümana iyi dilekler dileyip sevdikleriyle yan yana olmalarýndan dolayý günah yazmaz sanýrým.aslýnda konuyu kapaman ýyý olmuþtu ama açýlmýþ yine yorumdan çok tartýþma oldu burda reytýng arrtý ama sinirler geriliyor..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu ülke sizin gibiler yüzünden çok çekti býrakýn artýk bu iþleri yaaa... Bu iþlerde ne çýkar oyunlarýnýn döndüðünü biliyoruz evelallah..... Yýlbaþý günah dersiniz arkadan türlü türlü iþler çevirirsiniz.... Þimdiye kadar yýlbaþý kutlamadýnzý ne geçti elinize... Allah'a þükür biz hristiyan olmadýk ve olmayacazda..... Siz sürekli geri geri gidin hep böyle devam edin..... Kimse kimsenin müslümanlýðýna laf etmesin dünyayý dar ederler adama.... Yýlbaþýný hep kutladým ve her zaman kutlayacam siz aynen böyle devam edin bakalým yol nereye çýkacak.... Müslümanlýðýma hacý hoca geçinenlerden daha çok güveniyorum ve yýlbaþýnýda kutluyorum...... Sizin gibiler hâlâ Türkiye'yi yönetmekte ve ülkenin nereye gittiðini at gözlüðü takmayanlar çok rahat görür.... Býrakýn artýk bu alicengiz oyunalrýnýda önce insanlýðý öðrenin..... Tekrar söylüyorum kimse kimsenin müslümanlýðýna laf etmesin herkes iþine baksýn.....:boese157: :boese157:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bayram

tabiki önce tum islam aleminin mubarek kurban bayramýný kutluyacam:Smiletabar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Neyse anket polemiklere döndügünden kapanmıştır.Sanırım bu ilk anket yeterli sanırım cok tartışma cıktı cok görüş ayrılılıkları cıktı.

Ankete katılan tum arkadaşlarımıza tekrar teşekkurler...
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Sayfa 14/14 ÝlkÝlk ... 4567891011121314

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri