Sayfa 10/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
165 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Android Mobil/Cihaz İPTV M3U Listesi [Konu 2]

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha önceleri buradan rahatlıkla yeni m3u linkleri indirebiliyordun ama şimdi göremedim. Yeniyim vallahi karnım agridiya bu ne😱

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Usame13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha önceleri buradan rahatlıkla yeni m3u linkleri indirebiliyordun ama şimdi göremedim. Yeniyim vallahi karnım agridiya bu ne😱
    Neyini goremedin? Forumda 1 mesaj olacak başka sebeb yok 1 kere su kuralları okuyun ya lütfen

KONU KURALLARI DİKKAT;
    Spoiler: 
    1-Bu dosyadan email aktivasyonunu yapmış ,yönetici onayı olan uyeler ve forumda en az 1 mesajı olan üyeler yararlanabilmektedir.Konu içersinde alakasız mesaj yazanların cevapları ve sürekli aynı şeyleri soran uyelerin cevapları silinecektir.Ayrıca konuya anlamsız ve boş mesaj atan uyelerin uyelikleride suresiz banlanmaktadır.
    2-İP TV listesi % 90 üzerinde calısan ve tamamen ücretsiz listedir.Çalışmayan kanallar silinmekte olup surekli guncellenmektedir.SupersatForum Download resminin altındaki linkden dosyayı indirebilirsiniz.
    3-Çalışmayan kanallar için ve listede olmayan tv kanalları için lütfen bu konuda yazmayınız.Biz iptv sağlayıcısı değiliz tamamen hobi olarak paylaşımlarımızı internette free iptv adı altında yayın yapan kanalları sizlerle buluşturuyoruz.
    4-Konu içersinde hiç bir tv kanalının zorunda olmadıgı sürece m3u linki verilmemektedir.Ayrıca İstek olarak hiç bir tv kanalları eklenmemektedir.
    5-İPTV Kanal sahipleri listesine kanalları ekletmek isterse bize ulasın bölümünden kanal m3u linkini+logosunu bize yollayabilirler.
    (Tamamen Kişisel playlistten yayın yapan ,ismi ve m3u linki degisen kanallar listeye eklenmemektedir.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler emeğine sağlık

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

teşekkürler emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mi box ta kullanim yapacağım
    Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel uygulama tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne linkleri görebiliyorum nede mesaj atabiliyorum, lütfen biriniz bana mesaj atsında şu linkleri bende görebileyim, ne zamandır uğraşıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı h.sakin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne linkleri görebiliyorum nede mesaj atabiliyorum, lütfen biriniz bana mesaj atsında şu linkleri bende görebileyim, ne zamandır uğraşıyorum.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 10/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri