REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: yılbaşı şiiri

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bunu genel kültür olarak vermedim sevgili üstadım sadece şiir olsun lo unutmaki
    Hz. isann dogumunu 6 Ocakta kutlayan Dogu Hristiyanlari Ionnes Khrysostmos ve Gregrios adli aziz efendilerin etkisiyle noel kutlama tarihlerini batiya ayak uydurarak 25 Aralik günü olarak degistirmislerdir.
    dikkatini çekeyim abiş saygılarımla :00000002:
    Şimdi buna şiir diyorsan...Şairlere ayıp edersin...şiir değil bu...şiir değilse ne bu diyorsan...anca karalama olur...ilkokul müsamerelerine...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şimdi buna şiir diyorsan...Şairlere ayıp edersin...şiir değil bu...şiir değilse ne bu diyorsan...anca karalama olur...ilkokul müsamerelerine...
    ama ben şiirle boyadım ve
    üstünü kapayıp gönderdim karalama olduğu nerden belli oldu abiş:00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben daha yeni okudum ama son cümleler oldukça yerinde olmuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2006
    2007
    2008
    2009
    2010
    2011
    yani şimdi 2012 mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2006
    2007
    2008
    2009
    2010
    2011
    yani şimdi 2012 mi
    Yaşlanıyoruz galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yaşlanıyoruz galiba
    Bu biraz karamsarlık değil mi? Yaşlanmak sözcüğünü ben bile kullanmıyorum! Daha yeni ergen sayılırsın!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu biraz karamsarlık değil mi? Yaşlanmak sözcüğünü ben bile kullanmıyorum! Daha yeni ergen sayılırsın!
    daha ergeniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yaşlanıyoruz galiba
    ergenleşiyoruz diyecektin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayat insana güzel şeyler veriyorsa seneler hiçbir şey ifade etmez ama durağan ve sıradan geçiyorsa işte o zaman çok kötüdür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allahtan artık ramazan ayına denk gelmiyor...çok rezillik oluyor...kutlama mutlama değil bu... azgınlık... içkide azgınlık, fuhuşta azgınlık, eğlencede azgınlık.
    hristiyan adeti olmadığını söyleyenler acaba "islami bir adet tir" diyebilirmi?
    eğlenen eğlensin. ama eğlenmeyeni rahatsız etmesin.
    selametle...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri