Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: yýlbaþý þiiri

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben bunu genel kültür olarak vermedim sevgili üstadým sadece þiir olsun lo unutmaki
    Hz. isann dogumunu 6 Ocakta kutlayan Dogu Hristiyanlari Ionnes Khrysostmos ve Gregrios adli aziz efendilerin etkisiyle noel kutlama tarihlerini batiya ayak uydurarak 25 Aralik günü olarak degistirmislerdir.
    dikkatini çekeyim abiþ saygýlarýmla :00000002:
    Þimdi buna þiir diyorsan...Þairlere ayýp edersin...þiir deðil bu...þiir deðilse ne bu diyorsan...anca karalama olur...ilkokul müsamerelerine...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þimdi buna þiir diyorsan...Þairlere ayýp edersin...þiir deðil bu...þiir deðilse ne bu diyorsan...anca karalama olur...ilkokul müsamerelerine...
    ama ben þiirle boyadým ve
    üstünü kapayýp gönderdim karalama olduðu nerden belli oldu abiþ:00000004:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben daha yeni okudum ama son cümleler oldukça yerinde olmuş.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

2006
    2007
    2008
    2009
    2010
    2011
    yani þimdi 2012 mi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    2006
    2007
    2008
    2009
    2010
    2011
    yani þimdi 2012 mi
    Yaþlanýyoruz galiba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yaþlanýyoruz galiba
    Bu biraz karamsarlýk deðil mi? Yaþlanmak sözcüðünü ben bile kullanmýyorum! Daha yeni ergen sayýlýrsýn!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rselturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu biraz karamsarlýk deðil mi? Yaþlanmak sözcüðünü ben bile kullanmýyorum! Daha yeni ergen sayýlýrsýn!
    daha ergeniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yaþlanýyoruz galiba
    ergenleþiyoruz diyecektin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayat insana güzel þeyler veriyorsa seneler hiçbir þey ifade etmez ama duraðan ve sýradan geçiyorsa iþte o zaman çok kötüdür

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allahtan artýk ramazan ayýna denk gelmiyor...çok rezillik oluyor...kutlama mutlama deðil bu... azgýnlýk... içkide azgýnlýk, fuhuþta azgýnlýk, eðlencede azgýnlýk.
    hristiyan adeti olmadýðýný söyleyenler acaba "islami bir adet tir" diyebilirmi?
    eðlenen eðlensin. ama eðlenmeyeni rahatsýz etmesin.
    selametle...

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri