Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Bir Eþi Olmalý Ýnsanýn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon9 Bir Eþi Olmalý Ýnsanýn...

''baba muslum''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben seni ölene dek seveçeðim boþ laf!

ben seni sevdikçe ölmeyeceðim:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki olmalý olmazsa olmaz zaten insan evlenmeli ben evli deðilim caddelerden sokaklardan geçerken diþiler hep benden kaçýyor hiçte sevmiyorum onlarý çünkü yaþ ilerledikçe erkeklik öz gider bu toplum öyledir cahildir cahil olmayanlarda bilirsiniz iþte anlatmama gerek yok cinsel paylaþým var onlarda onlarýn ortamlarý üst doruktur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben açý açýk konuþmayacam þifreli konuþacam arkadaþlar hep bir kavimi kötüledim hakliyim beni sonuçta ezdiler suçluda deðilim hakliyim burda modluk yapan yahudilerde var beni yanýltýlar bizim evin karþýsýnda bir gurup aldýlar bunlar internetci gizli ajan yani yahudi camlarýný siyaha boyattýlar evden çýktýðýmda beni takip ediyorlar neyin nesi bunlarý nerden biliyorsun ama beþ para etmez modlar beni yanýltýyorlar bazý adminlerimiz bana inanýyor aonlarý tanýrým saygýlarýmý sunuyorum adminler siz siz olun bu kavmlerin oyununa gelmeyin ürt yahudiler pkkyý yönetiyor türk yahudiler devleti yönetiyor pers yahudiler iraný yönetiyor çini dahi azýcýk olsada onlar yönetiyor her sistemi aklýný kullanarak ele geçirdiler yani siz oyuna gelmeyin saygýlar arkadaþlar bana birþey olursa istanbullda oturuyorum direk yazarým internete patladýðým zaman cinlerin boyutundan elde ettiðim bilgilerin hepsini söylerim tekrar saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hakan_77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tabiki olmalý olmazsa olmaz zaten insan evlenmeli ben evli deðilim caddelerden sokaklardan geçerken diþiler hep benden kaçýyor hiçte sevmiyorum onlarý çünkü yaþ ilerledikçe erkeklik öz gider bu toplum öyledir cahildir cahil olmayanlarda bilirsiniz iþte anlatmama gerek yok cinsel paylaþým var onlarda onlarýn ortamlarý üst doruktur
    insanýn yaþý geçtikçe aðýrlaþýyor olgun bir insan oluyor tutki askerden yeni geldin 22 yaþýndasýn her tarafýnda çiçekler var hepsini koklaçan
    ama yaþ olmuþ 35 iþ bitmiþ 18 , 20 yaþýnda kýz bakarmý? bakmaz ama çanlý oldumu (para) bak o zaman pervane gibi dönerler etrafýnda tabiki çanlýda olmadýgýna göre çekilirsin köþene müslüm gürsesi dinlersin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Güzel þiir :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri