Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arkadaşlar selam

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşgeldin ustam paylaşımlarını özledik aynı dert bende,de var çocuklar büyüyünce böyle oluyor ben birini evlendirdim ama biri daha var daha üniversitede okuyor 2 yıl bitti daha 2 yıl var allah herkesin yardımcısı olsun bu işler zor hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim sağlıcakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmanke Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hoşgeldin ustam paylaşımlarını özledik aynı dert bende,de var çocuklar büyüyünce böyle oluyor ben birini evlendirdim ama biri daha var daha üniversitede okuyor 2 yıl bitti daha 2 yıl var allah herkesin yardımcısı olsun bu işler zor hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim sağlıcakla.
    Allah ilk önce sağlık versin gerisi gelir saol teşekkür ederim

- - - Mesaj Birleştirilmiştir - - -

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    muslum-baba hoşgeldin seni eskiler çok iyi tanır özletin kendini
    Cafi dostum arkadaşım nasılsın Iyimisin allah iyilik versin seni görmekte güzel yıllar geçiyor fazla merakta kalmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah ilk önce sağlık versin gerisi gelir saol teşekkür ederim

- - - Mesaj Birleştirilmiştir - - -

Cafi dostum arkadaşım nasılsın Iyimisin allah iyilik versin seni görmekte güzel yıllar geçiyor fazla merakta kalmıyor
    çok şükür iyiyim umarım sende iyisindir forumların eski tadı olmasada seni aramızda görmek isteriz çok güzeldi eski günler multivizyon tagula tvcobo ve sire paketlerinin emu kodlarını süerkli takip edip paylaşımlar yapıyorduk iptv geldi tüm kanalları bünyesinde topladı eski heycan olmasada yinede forumlardayız
    paylaşmak güzeldir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri