Bunun adı tesadüf değil sevgili forumdaş @hüseyin bey bunun adı ticaret ve toplum şekillendirilmesi çinliler yaşlı insanlarını hiç sevmezler bu yüzden yaşlılarına neredeyse hiç saygı göstermezler diye duymuştum. yalan ya da gerçek fark etmiyor. çünki muhtemelen sizlerde bu yılın başlarında youtube'ta dolaşan the ekonomist dergisinin 2020 kapak yorumu adlı videolara denk gelmişsinizdir bana göre bu kapağı en iyi yorumlayan kapaktaki anagramı en iyi okuyan kişi İlhan Berat Yılmam adlı youtuber bu abimiz o kadar güzel yorumlamış ki anlatamam izlemeniz gerekir ama küçük bir tavsiye lütfen İlhan abinin teşekkür ettiği kişiye(ismi lazım değil ama yinede yazayım ertan özyiğit adlı ideoloji kuklası) çok fazla itibar etmeyiniz zira kendisi beyin yıkayıcıdır!. Velhasılı bu covid19'un hedefi evvela yaşlı insanlar ki bu sebepten ötürü devletimiz bu yönde kararlılıkla yaşlı vatandaşlarımıza aslında "gerçekten onların yaşamaları için" yasaklamalar getirmiştir. mevcut hükümeti benimsemiş olduğu ideolojiden ötürü sevmiyorum hatta bütün üyelerinden iğreniyor ve nefret ediyorum. Lakin bu yaşlılarımıza göstemiş oldukları hassasiyet için de onlara teşekkür ediyorum. dolayısı ile uzun lafın kısası bu bir toplum şekillendirmesidir ve yeni toplum şekillendirmesinde yani yeni dünya geleceğinde yaşlı vatandaşlarımıza yere yok ve sadece ama sadece genç nüfusa yönelik reklamlar bir çok ülkede yağmur gibi genç nesilin beynine enjekte edilecek ama bunun için bir katalizöre ihtiyaç vardı işte o katalizörde covid19 aşısı ve ben bu aşıyı kesinlikle olmayacağım!.
Yer imleri