Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
37 sonuçtan 31 ile 37 arası

Konu: WSP RESİMLİ ANLATIM COMPORTTAN CARD SHARİNG CİHAZLARLA İLGİLİ AYARLAR Burada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam ilginize binlerce teşekkür ben de yumatu IQ nün en son serisi var ve truman en son yazılımı yüklü wsp ayarlarını yapıyorum yeşil yanıyor ama cihaz ayarlarındamı yoksa cihazın yazılımımı yanlış anlamadım rs232 kablosunu ben yaptım (2-3,3-2,5-5 pinlerini leimleyerek )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cumuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam ilginize binlerce teşekkür ben de yumatu IQ nün en son serisi var ve truman en son yazılımı yüklü wsp ayarlarını yapıyorum yeşil yanıyor ama cihaz ayarlarındamı yoksa cihazın yazılımımı yanlış anlamadım rs232 kablosunu ben yaptım (2-3,3-2,5-5 pinlerini leimleyerek )
    Yumatuda malesef serversa cok kişi var algılayamıor o yüzden bosuna ugrasmayın bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cumuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgisayarınızda DNS Uptader programı yüklü olmaldır.Dns uptaderi bilgisayara yüklediğinizde sağ kösede yeşil renkli onay çıktığında server çalışır.
    Kabloyu dogru yapmışsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocalar cyfra açık hemde kolay açılmasına karşılık eutelsat neden açılmakta zorlanıyor onu anlamadım farklı bir ayarımı var bilen varsa anlatırsa sevinirm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocalar cyfra açık hemde kolay açılmasına karşılık eutelsat neden açılmakta zorlanıyor onu anlamadım farklı bir ayarımı var bilen varsa anlatırsa sevinirm
    Eutelsat derken?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eutelw3 uydusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eutelw3 uydusu
    O konular bizi aşıyor malesef.Ne demek istedginiz anladım ama malesef bu konuda yardım istemeyiniz..

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri