REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: WSP RESİMLİ ANLATIM COMPORTTAN CARD SHARİNG CİHAZLARLA İLGİLİ AYARLAR Burada

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart WSP RESİMLİ ANLATIM COMPORTTAN CARD SHARİNG CİHAZLARLA İLGİLİ AYARLAR Burada

Burada verdigim bilgileri dogru yaparsanız yüzde yüz sonuc alırsınız arkadaşlar resimdeki numaraları göre anlatmaya calısıyorum

1- Türkçeyi secerek başlıyoruz.
    2- Resimde gösterilen ayaların aynısını wsp programında uygulayınız( Ayarlar com porttam izleyecegimiz için aynısı olacaktır.
    3- start tusuna basıp programla cihaz arasında bağlantı kurulacaktır Baglandıgın PORT OPENED Yazısı cıkacaktır.beyaz boş alanda
    4-Server adresini girmeniz lazım.Şu anda aldıgınız server adresleri ücretli veya free servis adresi kısmınıza girmeniz gerekecek sonra kullanıcı adı ve şifrenizi
    5-Serverda olan port bilgileri.Genel bu port bilgileri paketlere ait bilgilerdir mesela 00000 dan sct paketi cıkar 000001 den *** view paketi gibi bunlar örnektir.
    6-Herşeyi dogruya girdikten sonra 7-ve 8 numaralı işlem bittikten sonra yeşil ısık yanmasını bekleyecez
    7-ayarlar kısmına girecez
    8- size verilen keyleri buraya girdikten sonra start tusuna basıp yeşil ısık yanmasını bekleyin herşey tamam olduktan sonra kanal üzerinde bekleyip kanalın acılmasını bekleyin
    9-Bazı cihazlarda bende mesela next var acılmazsa kumandada yeşil tusa basıp HSIC kısmına gelip hangi paketin id leri varsa ona okey verince kanallar daha hızlı açmaktadır

Konu Admin tarafından (07-02-2007 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

RESİMLİ ANLTIM İÇİN TEKNOKAYA TEŞEKKURLER EMEGİ VE GUZEL ANLATIMI İÇİN

şimdi sıra server bilgilerini WSP proğramına girmek,

Konu Admin tarafından (07-02-2007 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel ve anlaşılır bir anlatım olmuş.Eline sağlık.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resim nerde resim görünmüyor veya başka yerdemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duke75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resim nerde resim görünmüyor veya başka yerdemi
    2 ci mesajda var resim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu programda bazı serverlar açık ve ben şu aizliyorum sever 2 ve 3 ten arkadaşşlar bu programda id caid leri nereye yezıcaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duke75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu programda bazı serverlar açık ve ben şu aizliyorum sever 2 ve 3 ten arkadaşşlar bu programda id caid leri nereye yezıcaz
    id ve caid derken bu program sharemaxa göre daha kolay id ve caid yazmanıza gerek yok server bilgilerini dogru girdikten sonra ve des keyleri kanallar acılıyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar PC ile receiver(artı internet) seyrederken sürekli birbiriyle bağlantı halin de mi olacak yoksa birkez bağlantı kurup ayarları yukarıda olduğu gibi yaptıktan sonra receiveri PC bağlantısından çıkarıp TV ye götürüp taktığımızda izleyebilirmiyiz?Bu paylaşım olayına yabancıyım biraz daha açıklar mısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tekbil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar PC ile receiver(artı internet) seyrederken sürekli birbiriyle bağlantı halin de mi olacak yoksa birkez bağlantı kurup ayarları yukarıda olduğu gibi yaptıktan sonra receiveri PC bağlantısından çıkarıp TV ye götürüp taktığımızda izleyebilirmiyiz?Bu paylaşım olayına yabancıyım biraz daha açıklar mısınız?
    Sürekli baglantı halinde olacak.Ve adsl acık olmuş olacak.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri