Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: WSP RESÝMLÝ ANLATIM COMPORTTAN CARD SHARÝNG CÝHAZLARLA ÝLGÝLÝ AYARLAR Burada

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart WSP RESÝMLÝ ANLATIM COMPORTTAN CARD SHARÝNG CÝHAZLARLA ÝLGÝLÝ AYARLAR Burada

Burada verdigim bilgileri dogru yaparsanýz yüzde yüz sonuc alýrsýnýz arkadaþlar resimdeki numaralarý göre anlatmaya calýsýyorum

1- Türkçeyi secerek baþlýyoruz.
    2- Resimde gösterilen ayalarýn aynýsýný wsp programýnda uygulayýnýz( Ayarlar com porttam izleyecegimiz için aynýsý olacaktýr.
    3- start tusuna basýp programla cihaz arasýnda baðlantý kurulacaktýr Baglandýgýn PORT OPENED Yazýsý cýkacaktýr.beyaz boþ alanda
    4-Server adresini girmeniz lazým.Þu anda aldýgýnýz server adresleri ücretli veya free servis adresi kýsmýnýza girmeniz gerekecek sonra kullanýcý adý ve þifrenizi
    5-Serverda olan port bilgileri.Genel bu port bilgileri paketlere ait bilgilerdir mesela 00000 dan sct paketi cýkar 000001 den *** view paketi gibi bunlar örnektir.
    6-Herþeyi dogruya girdikten sonra 7-ve 8 numaralý iþlem bittikten sonra yeþil ýsýk yanmasýný bekleyecez
    7-ayarlar kýsmýna girecez
    8- size verilen keyleri buraya girdikten sonra start tusuna basýp yeþil ýsýk yanmasýný bekleyin herþey tamam olduktan sonra kanal üzerinde bekleyip kanalýn acýlmasýný bekleyin
    9-Bazý cihazlarda bende mesela next var acýlmazsa kumandada yeþil tusa basýp HSIC kýsmýna gelip hangi paketin id leri varsa ona okey verince kanallar daha hýzlý açmaktadýr

Konu Admin tarafýndan (07-02-2007 Saat 17:25 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

RESÝMLÝ ANLTIM ÝÇÝN TEKNOKAYA TEÞEKKURLER EMEGÝ VE GUZEL ANLATIMI ÝÇÝN

þimdi sýra server bilgilerini WSP proðramýna girmek,

Konu Admin tarafýndan (07-02-2007 Saat 17:28 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Güzel ve anlaşılır bir anlatım olmuş.Eline sağlık.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

resim nerde resim görünmüyor veya başka yerdemi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý duke75 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    resim nerde resim görünmüyor veya baþka yerdemi
    2 ci mesajda var resim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu programda bazı serverlar açık ve ben şu aizliyorum sever 2 ve 3 ten arkadaşşlar bu programda id caid leri nereye yezıcaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý duke75 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu programda bazý serverlar açýk ve ben þu aizliyorum sever 2 ve 3 ten arkadaþþlar bu programda id caid leri nereye yezýcaz
    id ve caid derken bu program sharemaxa göre daha kolay id ve caid yazmanýza gerek yok server bilgilerini dogru girdikten sonra ve des keyleri kanallar acýlýyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin

FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar PC ile receiver(artı internet) seyrederken sürekli birbiriyle bağlantı halin de mi olacak yoksa birkez bağlantı kurup ayarları yukarıda olduğu gibi yaptıktan sonra receiveri PC bağlantısından çıkarıp TV ye götürüp taktığımızda izleyebilirmiyiz?Bu paylaşım olayına yabancıyım biraz daha açıklar mısınız?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tekbil Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar PC ile receiver(artý internet) seyrederken sürekli birbiriyle baðlantý halin de mi olacak yoksa birkez baðlantý kurup ayarlarý yukarýda olduðu gibi yaptýktan sonra receiveri PC baðlantýsýndan çýkarýp TV ye götürüp taktýðýmýzda izleyebilirmiyiz?Bu paylaþým olayýna yabancýyým biraz daha açýklar mýsýnýz?
    Sürekli baglantý halinde olacak.Ve adsl acýk olmuþ olacak.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri