Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
37 sonuçtan 31 ile 37 arasý

Konu: WSP RESÝMLÝ ANLATIM COMPORTTAN CARD SHARÝNG CÝHAZLARLA ÝLGÝLÝ AYARLAR Burada

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam ilginize binlerce teþekkür ben de yumatu IQ nün en son serisi var ve truman en son yazýlýmý yüklü wsp ayarlarýný yapýyorum yeþil yanýyor ama cihaz ayarlarýndamý yoksa cihazýn yazýlýmýmý yanlýþ anlamadým rs232 kablosunu ben yaptým (2-3,3-2,5-5 pinlerini leimleyerek )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cumuk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam ilginize binlerce teþekkür ben de yumatu IQ nün en son serisi var ve truman en son yazýlýmý yüklü wsp ayarlarýný yapýyorum yeþil yanýyor ama cihaz ayarlarýndamý yoksa cihazýn yazýlýmýmý yanlýþ anlamadým rs232 kablosunu ben yaptým (2-3,3-2,5-5 pinlerini leimleyerek )
    Yumatuda malesef serversa cok kiþi var algýlayamýor o yüzden bosuna ugrasmayýn bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cumuk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bilgisayarýnýzda DNS Uptader programý yüklü olmaldýr.Dns uptaderi bilgisayara yüklediðinizde sað kösede yeþil renkli onay çýktýðýnda server çalýþýr.
    Kabloyu dogru yapmýþsýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocalar cyfra açýk hemde kolay açýlmasýna karþýlýk eutelsat neden açýlmakta zorlanýyor onu anlamadým farklý bir ayarýmý var bilen varsa anlatýrsa sevinirm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocalar cyfra açýk hemde kolay açýlmasýna karþýlýk eutelsat neden açýlmakta zorlanýyor onu anlamadým farklý bir ayarýmý var bilen varsa anlatýrsa sevinirm
    Eutelsat derken?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eutelw3 uydusu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eutelw3 uydusu
    O konular bizi aþýyor malesef.Ne demek istedginiz anladým ama malesef bu konuda yardým istemeyiniz..

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri