Sayfa 2/14 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
140 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: SMART IPTV UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 4]

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam mümkünse niğde tv bulabilirseniz eklermisiniz ilk sıralara emeğiniz için ayrıyeten teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sadem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam mümkünse niğde tv bulabilirseniz eklermisiniz ilk sıralara emeğiniz için ayrıyeten teşekkürler
    Stabil olarak bulursam eklerim önlere ekleyememde yerel kanal sıralamasında olur yine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Stabil olarak bulursam eklerim önlere ekleyememde yerel kanal sıralamasında olur yine
    inşallah bulursunuz ilgilendiğiniz için ayriyetten teşekkürle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tesekkurler

Tesekkuler ellerinize saglik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özbekesat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ssiptvye yükleniyor ama smart iptv uygulamasına nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz lütfen https m3u uzantısı lazım
    Ayarlardaki kodu buraya yazın ben size yuklerim.Bizde m3u uzantısı olmaz dosyayı yukleyin save yapın kanal listesi gelmesi lazım 1 ci mesajdaki talimatları inceleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ssiptvye yükleniyor ama smart iptv uygulamasına nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz lütfen https m3u uzantısı lazım

Smart iptv mac numarası
    çok teşekkür ederim

ssiptvde talimatları gördüm ama dediğim gibi bana smart iptv için lazım size mac numarasını verdim yükleyebilirseniz çok memnun olurum

Smart iptv icin url m3u link uzantısı gerekiyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Simba tarafından (31-01-2021 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

👍👍👍👍👍👍👍

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çalışıyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercizm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çalışıyormu?
    Calismasa hayali olarak verilmezdi sanirim

Sayfa 2/14 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri