slm guzel insanlar oncelikle herzaman memmunum sizden cok sagolun ellerinize saglik bir ricam var trt belgesel calismiyor varmi iyi bir link tsk ederim
slm guzel insanlar oncelikle herzaman memmunum sizden cok sagolun ellerinize saglik bir ricam var trt belgesel calismiyor varmi iyi bir link tsk ederim
Cine cinema kanallarında (1-2-3-4-5-6-7-8-9-10) yeni aktif linkleri olan dosyayı gece verecem arkadaşlar su anki linkler pasif durumda bilginize
Allah razı olsun sizden evde çanak yoktu Dreamstar tribün 4k aldık çanaksız tv diye kendi iptv kanalları var ama sürekli takılma donma geri sarma var, firma ilgilenmiyor bakan eden yok ne yapacam diye düşünürken sizi buldum listeyi ekledim çok şükür çalışıyor umarım bozulmaz bu liste, annem babam yaşlı laf edip duruyolardı şimdi rahatladık eline sağlık hocam. bir şey diyeceğim mümkünse TURKAY TV HD diye bir kanal var onun üstüne basınca cihaz kitleniyor elektriği kesip açmak gerekiyor ben listeden sildim ama bilgi olsun diye söyledim sizede teşekkürler.
Dostum o dedigin kanalda bugune denk sorun yasamadım acıkcası cihazın kapasitesi ile alakası olabilir iptv kanallarında direk uyduda gezdiginiz gibi cok hızlı ca hareket etmeyin buda kitlenmeye sebeb olabilir
sanada ekran resmi cektim sorun olsa bende olurdu
![]()
İPTV Dosyamız güncellendi (15.02.2021)
ATV HD kanalı linki guncellendi
Cine Cinema 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 linkleri guncellendi
TEBER STAR eklendi (162 numarada)
Bir önceki dosyada ekledigim karısık dunya kanalları linkleri pasif durumda sayet düzelmezde listeden kaldırılacaktır.
Bazı Türk tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için daha sonra tekrar deneyiniz.
Otomatik iptv linkimiz mevcut değildir guncellemeleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Dosyayı konumuzdaki birinci mesajdan alabilirsiniz.
Konu Simba tarafından (16-02-2021 Saat 09:35 ) değiştirilmiştir.
Teşekkürler
İPTV Dosyamız güncellendi (16.02.2021)
ÇGH TV eklendi (34.numarada)
GULDUR GULDUR TV eklendi (35.numarada)
TV5 Yedek eklendi.
A SPOR HD-A HABER HD linkleri guncellendi
Çalışmayan yabancı kanalların iptv linkleri listeden kaldırılmıştır
Bazı Türk tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için daha sonra tekrar deneyiniz.
Otomatik iptv linkimiz mevcut değildir guncellemeleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Dosyayı konumuzdaki birinci mesajdan alabilirsiniz
Konu Simba tarafından (21-02-2021 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri