REKLAM

140 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SMART IPTV UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 4]

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elinize sağlık. Esaslı bir çalışma olmuş.

Peki ssiptv'yi android telefonlara kursak, sizin listeniz aynı kategorilere bölünmüş olarak android telefonda görünecek mi ?

Bir de play store 'a ssiptv yazdım, bir sürü ssiptv çıktı. Telefona hangisini kurmak gerekir ?
    Konu Simba tarafından (23-02-2021 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: dosya yenilendigi için
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanguzel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Peki ssiptv'yi android telefonlara kursak, sizin listeniz aynı kategorilere bölünmüş olarak android telefonda görünecek mi ?
    SS İPTV telefona kurabiliyorsanız buyuk ihtimal gorebilirsiniz.SSİPTV uygulaması sanırım ücretli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SS İPTV telefona kurabiliyorsanız buyuk ihtimal gorebilirsiniz.SSİPTV uygulaması sanırım ücretli
    Telefona şimdi kurdum. Evet, belirttiğiniz gibi ücretli galiba. Kullanıcı adı ve şifre istedi.

Alıntı GncAslan1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Playstore'a girip SS IPTV yazdığınızda ilk çıkan uygulama (siyah üzerine sadece çizgili şeritler olan) indiriyorsunuz ve kategorileme nasıl ise o şekilde görürsünüz SS IPTV de ek olarak GSE SMART IPTV de kullanabilirsiniz. GSE SMART IP TV yi android boxlarda veya android tabanlı uydu alıcılarında smart tv lerde kullanabiliyorsunuz ss ıp tv de çoğu smart tv de zaten mağaza içerisinde geliyor mesela benim lg smart tv de var.
    SS iptv programının play store'daki ayırıcı tanımını bildirdiğiniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

IP Tv kullanıyorum Ben Tlf da
    Ve herhangi bir ücret söz Konusu değil
    Aldığım MU3 dosyalarını Hem Pc de Hem de Tlefonda uyguluyorum !

Sıkıntı Yok...
    Su Zehir Bile Olsa Kaynağından İçilir,
    Akara Karışan Olur Öz Bozulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı belçikalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    IP Tv kullanıyorum Ben Tlf da
    Ve herhangi bir ücret söz Konusu değil
    Aldığım MU3 dosyalarını Hem Pc de Hem de Tlefonda uyguluyorum !

Sıkıntı Yok...
    SSİPTV uygulaması ücretlimi ustad kullanıcı adı ve şifre istiyor bende iptv programlarını kullanıyorum hepsini ucretsiz sekilde bazı programlar reklam cıkmasını istemezsiniz surekli uygulama içi satın alma uyarısı veriyor

Şu programdan cok memnunum katagori olayı yok ama gayet stabil calısıyor

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Simba tarafından (22-02-2021 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen Üstad Benim Kullandığın Uygulama Bu !
    Sıkıntı Yaşamıyorum hiç ( Sadece Tv kanallarının Link değişminde Foruma Uğrayıp Yeni MU3 dosyasını indrip Güncellemek )
    Konu belçikalı tarafından (23-02-2021 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.
    Su Zehir Bile Olsa Kaynağından İçilir,
    Akara Karışan Olur Öz Bozulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanguzel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bir de play store 'a ssiptv yazdım, bir sürü ssiptv çıktı. Telefona hangisini kurmak gerekir ?
    Playstore'a girip SS IPTV yazdığınızda ilk çıkan uygulama (siyah üzerine sadece çizgili şeritler olan) indiriyorsunuz ve kategorileme nasıl ise o şekilde görürsünüz SS IPTV de ek olarak GSE SMART IPTV de kullanabilirsiniz. GSE SMART IP TV yi android boxlarda veya android tabanlı uydu alıcılarında smart tv lerde kullanabiliyorsunuz ss ıp tv de çoğu smart tv de zaten mağaza içerisinde geliyor mesela benim lg smart tv de var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri