USB diskinizi taktığınızda ekranda bellek takıldı uyarısı veriyor mu? Wi-fi antene baktığımda cihaz üzerindeki portta bir sorun yok. USB diski bilgisayara takıp Fat32 olarak biçimlendirin. Daha sonra linkte verdiğim yazılımı rar'dan çıkartıp diske atın. Cihazınıza takıp deneyin.
Bunun haricinde İnternetten güncelleme bölümüne gelip Test yazılımı yükleyerek de sorunu çözmüş olursunuz.
evet veriyor... şimdi testyazılımı yükle dedim 02.02 tarihli yazılımı yükledi. Usb içindeki m3u dosyasını yine görmüyorben vzgeçtim yüklü olan kanallar ile devam... ilginiz için teşekkürler..
M3U Dosyasını Free IPTV bölümünde Kullanıcı IPTV bölüme gelip Mavi tuş ile USB'den yükleyeceksiniz. Görmemesi imkansız. M3U Dosyanızın doğruluğunu kontrol etmenizi tavsiye ederim. Cihazda herhangi bir sorun bulunmuyor çünkü.
![]()
Konu sezgin 01 tarafından (19-02-2021 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.
Konu yerol tarafından (19-02-2021 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri