REKLAM

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: Yıllar ne çabuk geçmiş-SupersatForum Nostalji

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaramızı deşme o mutlulukları artık yaşayamıyoruz. ne günlerdi be

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tanışma mesajı

Selam arkadaşlar.Başka forumlarda eskiyim ama bu forumda yeniyim.Herkese sağlıklı,huzurlu,mutlu günler dilerim.

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

Ben 1998 yılında önce Kyoto,sonra Setbencik diye yerli marka analog cihaz ve 90 lık parabol alüminyum çanakla bu işlere başladım.Sonra digital yayınlara geçilince Vestelin Telkom d 730 fta cihazıyla devam ettim.Bu cihaza yazılım bulabilmek için 2003 yılında ilk defa Turkeyforuma üye oldum.Sonrasında forum bir kaç kez çöktü,dağıldı,yeniden açıldı.Bizim ilk niklerimiz silindi,2005 yılında tekrar üye oldum.Bir ara Uydu kurdu foruma üye oldum,bir kaç sene devam ettim.Sonra öğrendim ki kapanmış.Bir ara Özmena foruma üye oldum.Bu forumlardan öğrendiğim bilgilerle kendi çanaklarımı kendim kurdum,yazılımları kendim yükledim.Aparatla tek çanakla birkaç uyduyu seyretmeyi v.s bir sürü şeyleri forumlardan öğrendim,bildiklerimi de soran arkadaşlarla paylaştım.O günler çok güzeldi,şimdi o günlerin tadı yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2000-2006 yılları arasında yumatu cıhazlarla ve goldmaster cihazlarla multı - polsatlsarı ızledik ozmanlar... her 15 günde yazılım atılırdı... ne günlerdi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2005 de ilk cihazimi almistim yumatu 2 sene sonra next 2000 kasali ile sd olarak devam ettim next 18500 hd ile ilk hd yayina gectim ozamnlar ota guncelleme aktif diye almistim en son 2018 de next 2000 mini vardi onu satip ilk tv boxumu aldim anladimki bosa yillarca uydu ile vakit kaybetmisiz o zamnalra sensi tv tarfatrum24 tb apk lar vardi sonra baskalarida cikti 2020 de 4gb ramli tvbox umu akmistim dunyayi izlemek ayri bi zevk sonra isi buyuttum ozamanlar 80 darbe yillari idi cok zor ve imkansizliklarla dolu yillardi ilk okul 3 den terk olmama ragmen yapamazsin edemezsin diyenlere ragmen ilk apk mi yaptim pars tv olarak zamanla daha gelistirdim cath tv super tv mega tv yi son olarakta tekratdan pars tv yi kurdum hayatta sunu ogrendim insan biseye merak salarsa inanin okul seviyesi hic onemli degil hersey yapabiliyor
    Konu Mahmud tarafından (16-10-2024 Saat 10:36 ) değiştirilmiştir.
    اِقْرَأْ كِتَابَكَۜ كَفٰى بِنَفْسِكَ الْيَوْمَ عَلَيْكَ حَس۪يباًۜ

İsra 14.Ayet: «Kendi kitabını oku; bugün nefsin hesap sorucu olarak sana yeter.»

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eski uydu sistemleri kalmadı ne tv kanalları kaldı nede o gunlere ait birşey ben iptv den özel iptv kanallarına bakıyorum ulusal kanallara hiç bakmıyorum sabahdan aksama kadar seviyesiz programlarla dolu haberler desen biri farklı sey söyluyor biri farklı o yüzden eskiye özlemi içimde yasıyorum cine5 i bile özledim şifreli yayınını antenle catıdan inmezdim 90 lı yıllarda
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri