Teşekkürler adminim. Yeniyim bu alemde ufaktan bazı şeyler öğrenmeye çabalıyorum.
Teşekkürler adminim. Yeniyim bu alemde ufaktan bazı şeyler öğrenmeye çabalıyorum.
Dosya düzgün çalışmıyor
ellerine sağlık
ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi(11.Nisan.2021) Saat 11:30
Yeni film kanalları eklendi (ne kadar sürer devam eder bilmiyorum muhalif arkadaşıma teşekkurler)
BOZ TEPE TV yerel kanal eklendi
OSB TV KAYSERİ yerel kanal eklendi
URFANATİK yerel kanal eklendi
ULUSAL KANALLARIN FHD yayınları eklendi
Max tv serisi kanallar-sinemax drama,scı-fı,scı fı 2-filmbox komedi,filmbox yesilcam,klasiktv cocuk linkleri pasif oldugu için listeden kaldırılmıştır.(Guncel link gelirse tekrar eklerim)
Bazı Türk tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için daha sonra tekrar deneyiniz.
Bu konudaki iptv dosyasının Otomatik iptv linki mevcut değildir guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmektedir.
Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.
merhaba yeni üye oldum. bu verdiğiniz bilgilerle dreamstar tribün uydu alıcıda iptv şifresiz yayınları izleyebilir miyim. birde dosya linkini göremiyorum.
Tekrar merhaba. TRT 4k dahil 1110 kanal çıktı listede fakat kanal isimleri ??H??? şeklinde görünüyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı. Teşekkür ederim şimdiden
Abicim teşekkür ederim. Sildim ve smart TV için olanı yükledim sorun düzeldi. Dreamstar tribün 4k iptv uydu cihazı için yükledim. Smart TV için olan dosyada kanal isimleri göründü. Çok teşekkür ederim. İyi günler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri