REKLAM

Sayfa 14/39 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon
386 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: UYDU CİHAZLARI İÇİN UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 2]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler adminim. Yeniyim bu alemde ufaktan bazı şeyler öğrenmeye çabalıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dosya düzgün çalışmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi(11.Nisan.2021) Saat 11:30
    Yeni film kanalları eklendi (ne kadar sürer devam eder bilmiyorum muhalif arkadaşıma teşekkurler)

BOZ TEPE TV yerel kanal eklendi
    OSB TV KAYSERİ yerel kanal eklendi
    URFANATİK yerel kanal eklendi
    ULUSAL KANALLARIN FHD yayınları eklendi
    Max tv serisi kanallar-sinemax drama,scı-fı,scı fı 2-filmbox komedi,filmbox yesilcam,klasiktv cocuk linkleri pasif oldugu için listeden kaldırılmıştır.(Guncel link gelirse tekrar eklerim)
    Bazı Türk tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için daha sonra tekrar deneyiniz.
    Bu konudaki iptv dosyasının Otomatik iptv linki mevcut değildir guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmektedir.

Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba yeni üye oldum. bu verdiğiniz bilgilerle dreamstar tribün uydu alıcıda iptv şifresiz yayınları izleyebilir miyim. birde dosya linkini göremiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kurtulus3301 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba yeni üye oldum. bu verdiğiniz bilgilerle dreamstar tribün uydu alıcıda iptv şifresiz yayınları izleyebilir miyim. birde dosya linkini göremiyorum.
    Bu dosyayı yukleyin olmazsa smarttvler için verdigim dosyayı yuklersiniz bazen bu uydu için verdigim dosya olmayabiliyor talimatları ii okuyun 1 msj yazarsanız uyeliginiz sınırsız hale geliyor zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni kanallar next 2000 ftada sorunsuz
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tekrar merhaba. TRT 4k dahil 1110 kanal çıktı listede fakat kanal isimleri ??H??? şeklinde görünüyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı. Teşekkür ederim şimdiden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kurtulus3301 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tekrar merhaba. TRT 4k dahil 1110 kanal çıktı listede fakat kanal isimleri ??H??? şeklinde görünüyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı. Teşekkür ederim şimdiden
    Hangi uygulamada kullanıyorsunuz dosyayı? uydumu smartmı -android vs tarzımı

uyduda bu sekil gorunuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abicim teşekkür ederim. Sildim ve smart TV için olanı yükledim sorun düzeldi. Dreamstar tribün 4k iptv uydu cihazı için yükledim. Smart TV için olan dosyada kanal isimleri göründü. Çok teşekkür ederim. İyi günler

Sayfa 14/39 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri