tşkkk
Selam tesekür ettigim Halde gizli icerikleri neden göremüyorum
DUYURU; 25.04.2021
PREMİUM TV Katagorisinde yer alan kanallarda kesilme mevcuttur
(Animasyon primebox,fiberbox,magicbox kanalları-action world 1-2,box turk 1-2 scı fı 1-2,sinemax drama,box yesilcam -box komedi,fiberbox aksiyon,max vizyon,klasik tv cocuk)
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium
arkadaşım...simba...dikkatimi çekiyo iptv üzerinden yayın yapan özel filim kanallarında niçin sık sık yayın kopuşu ve kesilişi gerçekleşiyo yani acaba bunlar illegal yayınlarımı bu yüzdenmi sıksık kanallarda kesintiler oluyo gerçekten merak ediyom ve kesilişleri moralimi bozuyo zira bunların hepsini 7/24 kesintisiz görmek imkansızmı ve çare yokmu?...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Bende hiç kesilme yok kullandıgın cihaz ve internetle alakalı olabilir uydu cihazı olarak NEXT 2000 FTA-NEXT MACHİNA tv dede vestel smart 4k kullanıyorum hiç birinde kesilme yok box film salon kanalları-beyaz perdeler-premium hd kanallar-sohret star kanalları-kemal sunal serisi kanallar-veya vizyon tvler.Ayrıca dosyada illegal turk tv kanalları yok hepsi iptv üzerinden yayın yapan kanallar ( tanıtım amaclı )
internet hızım 21 mbps civarında bilgin olsun turk telekom kullanıyorum ve turk telekom dns leri kullanmaktayım
Cep telefonu kullanıyorsanız android olarak bu konuya bakın mobil veri ile baglanın kanallarda donma monma olmadıgını görürsünüz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu Simba tarafından (25-04-2021 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium
TEşekkür ederim
Teşekkürler Emeğine sağlık
emeginize saglik tesekkurler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri