REKLAM

386 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: UYDU CİHAZLARI İÇİN UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 2]

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım...simba...dikkatimi çekiyo iptv üzerinden yayın yapan özel filim kanallarında niçin sık sık yayın kopuşu ve kesilişi gerçekleşiyo yani acaba bunlar illegal yayınlarımı bu yüzdenmi sıksık kanallarda kesintiler oluyo gerçekten merak ediyom ve kesilişleri moralimi bozuyo zira bunların hepsini 7/24 kesintisiz görmek imkansızmı ve çare yokmu?...
    Bende hiç kesilme yok kullandıgın cihaz ve internetle alakalı olabilir uydu cihazı olarak NEXT 2000 FTA-NEXT MACHİNA tv dede vestel smart 4k kullanıyorum hiç birinde kesilme yok box film salon kanalları-beyaz perdeler-premium hd kanallar-sohret star kanalları-kemal sunal serisi kanallar-veya vizyon tvler.Ayrıca dosyada illegal turk tv kanalları yok hepsi iptv üzerinden yayın yapan kanallar ( tanıtım amaclı )

internet hızım 21 mbps civarında bilgin olsun turk telekom kullanıyorum ve turk telekom dns leri kullanmaktayım

Cep telefonu kullanıyorsanız android olarak bu konuya bakın mobil veri ile baglanın kanallarda donma monma olmadıgını görürsünüz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Simba tarafından (25-04-2021 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri