Hocam son zamanlarda açıkçası yazılım konusunda Next çok boşladı, yeni cihazlara öncelik veriyor ama üst serinin bir alt cihazı 2053'e halen daha yeni bir yazılım desteği yok ve diğer nice üst segment cihazlarada bu durumda. 2053 konusunda ise kaldıki onca hataya rağmen bunu bir kenara bıraktım artık yayınladıkları yazılımlarda ne gibi değişiklikler olduğu nelerin çözüldüğünüde net yazmıyorlar sadece Cccam düzeltildi yazmışlar, ne düzeltildi onunla ilgili net bilgisi yok. Cccam da komple sorun olsa insanlar ortalığı yıkardı niye çalışmıyor diye ama çoğu forumda bir tane şu cihazdan kullanıpta Cccamda sorun yaşandığını görmedim. Next firmasının desteği felan iyidir hoştur, güzeldir bunca yıldır bu sebeple vazgeçmedik ama artık başka yere git diyor firma bana ve bizim gibi markaya sadık kullanıcılara. Hoş keyifleri bilir, çok alternatif var umarım eskisi gibi bir çeki düzene girerler. Eskiden yeni cihaz çıkardı yeni cihaza yazılım desteğini bırakın eski cihazlara gelirdi sürekli yeniye sonra gelirdi şimdi her seneye, her aya belki bir cihaz çıkıyor eski unutuluyor. Yada detaylı bir değişiklik dahi olmuyor belki 7 ay sonra bir sorun çözülüyor yenilerinden fırsat kalırsa oda.
Yer imleri