REKLAM

Konuya Etiketlenenler

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: NOVALER Multibox 4K UHD Tanıtım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baldemir dost çok teşekkürler.Bu cihazı beğendim.Ama maalesef Türkiyede satışı ve dolaysıyla desteği de yok.Novaler için verilen Backupları Arap forumlarından indirip Uno 4K cihaz NeoBoot'unda kullanıyorum.Her ne kadar 20 yi aşkın team destek veriyor dese de imaje forumlarına girildiğinde Novaler için verilmiş imajeyi bulmak çok zor.Şu an PurE2-6.5-OpenVix ​imajeler NeoBoot kurulumunda sorunsuz çalışıyor.Bilginize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Baldemir dost çok teşekkürler.Bu cihazı beğendim.Ama maalesef Türkiyede satışı ve dolaysıyla desteği de yok.Novaler için verilen Backupları Arap forumlarından indirip Uno 4K cihaz NeoBoot'unda kullanıyorum.Her ne kadar 20 yi aşkın team destek veriyor dese de imaje forumlarına girildiğinde Novaler için verilmiş imajeyi bulmak çok zor.Şu an PurE2-6.5-OpenVix ​imajeler NeoBoot kurulumunda sorunsuz çalışıyor.Bilginize...
    abi burada hem backuplar hem ham yazılım ve pluginler var güzel bir cihaza benziyor Türkiyede olsa denemek lazım link aşağıda
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Harkan dost verdiğiniz link kayıtlandı.NeoBOOT kurulumu için şimdi daha sık kullanır oldum.Bu cihazın backup verenleri profesyonel bir grup.Her imajede farklı 5 adet bootlogo ile geliyor.Her hangi bir nedenle cihazı restart ettiğinizde bu logolar dönüşümlü olarak boot ekranına geliyor.Sunduğu görsellikte çok güzel.Bootlogoların kayıtlandığı klasörü alıp Uno 4K cihaza kopyaladım ama çalışmadı...
    Bir de bu backuplar çok hacimli:400 MB ten küçük yazılımı yok..Bu nedenle her kurulumda sadece 2 adet yüklüyorum.Yoksa Uno yazılımlarına yer kalmıyor.Evet bence de güzel bir cihaz.Kuzey Afrikada kullanımı da çok yaygın....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri