Sayfa 5/93 İlkİlk 1234567891011121314153055 ... SonSon
926 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Otomatik Güncellenen SS IPTV FTA Türk Kanalları Listesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEBER STAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Reklam yok belejden kanal yayını yapıyoz köşede tek bi alt yazı reklam var oda zorunıza gidiyosa izl
    Izlemiyoruz zaten kendiniz izlersiniz size kadar kactane kanal var onlarin hicbiri bu sekil yayın yapmıyor surekli hareketli logo ile amacınız nedir biz izleyiciyiz sonucta elestiriye acıkolmanız lazım iptv de sadece siz yoksunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Teber star açıklaması

isdiyen izlesin isdemeyen izlemesin madem zorunıza gidiyo bende kanalı kapadırım olur biter sanki çok para kazanıyozda reklam yok bol bol beleşciler reklam olmadan oturup izleyelimmi diyo biz kimseye hizmet etmiyoz starın anlamı yıldız olduğu için eski star gibi duruyor ve ayrıca biz sizin en iyisine layık olduğunız için logo ile uğraşıyoz ve biz tv okulunda okumadık o yüzden öğreniyoruz filimse filim dizi ise dizi eğlence ise eğlence e senin takıntın altda 1 adet rekkam yazısımı onuda yayınlamayalımda reklamsız size nezamana kadar hizmet veririz yakında beleş ulusallarıda görürseniz oturun şükredin reklamsız kanallar ulusal kanalların ipini çekiyo çok yakında herkes kendi platformunda şifreli yayın yapacak sizde mecburen platform parası ödeyeceksiniz bu bedava iptv platformları zorunlu vergi ve rtük zorlaması gelince aylık para ödeyip size daha nekadar hizmet verebilecekler şöyle düşünüp sabırla bekliyorum gardaş reklam payından yararlanamayan hangi kuruluş ayakda kalabildiki biz kalalım bi alt yazı bile sizin göz zevkinizi bozuyorsa bence burda değil paralı platformlarda gezin bence teber star tv
    Konu TEBER STAR tarafından (21-03-2021 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış harfler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEBER STAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    isdiyen izlesin isdemeyen izlemesin madem zorunıza gidiyo bende kanalı kapadırım olur biter sanki çok para kazanıyozda reklam yok bol bol beşeşciler reklam olmadan oturuo izleyelimmi diyo biz kimseye hizmet etmiyoz starın anlamı yıldız olduğu için eski star gibi duruyor ve ayrıca biz sizin en iyisine layık olfuğunız için logo ile uğraşıyoz ve biz tv okulunda okumadık o yüzden öğreniyoruz filimse filim dizi ise dizi eğlence ise eğlence e senin takıntın altda 1 adet rekkam yazısımı onuda yayınlamayalımda reklamsız size nezamqna kadar hizmet veririz yqkında beleş ulusallarıda görürseniz orun şükredin reklamsız kanallar ulusal kanalların ipini çekiyo çok yakında herkes kendi platformunda şifreli yayın yapacak sizde mecburen platform parası ödeyeceksiniz bu bedava iptv platformları zorunlu vergi ve rtük zorlamadı gelince aylık para ödeyip size daha nekadar hizmet verebilecekler şöyle düşünüp sabırla bekliyorum gardaş reklam payından yararlanamayan hangi kuruluş ayakda kalabildiki biz kalalım bi alt yazı bile sizin göz zevkinizi bozuyorsa bence burdq değil paralı platformlarda gezin bence teber star tv
    Sadece sizin kanal yokki burada vizyon tv.lere bir bakin iptv de ulusal yayıncılık nasıl yapılıyor gorursunuz.

Hizmetlerinize ben birsey demiyorum ama izleyici olarak elestiriye acık olmaniz gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abi foruma üye oldum ama linkletlri göremedim ssip Tv'de izlicem ama bulamiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Niko9913 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abi foruma üye oldum ama linkletlri göremedim ssip Tv'de izlicem ama bulamiyorum
    ilk mesajda var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selamlar. Normal smart TV'den tv8 çekmediği için ssiptv kurup bu listeyi uygulamistim. Nedense artık ssiptvde de hiçbiri çekmiyor tv8in. Şekilde Z adet tv8 var sizin bu listede. Hiçbiri çekmiyor diyebilirim. Nedendir? İyi akşamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mrmaden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar. Normal smart TV'den tv8 çekmediği için ssiptv kurup bu listeyi uygulamistim. Nedense artık ssiptvde de hiçbiri çekmiyor tv8in. Şekilde Z adet tv8 var sizin bu listede. Hiçbiri çekmiyor diyebilirim. Nedendir? İyi akşamlar.
    Tv8 aktif linkleri su an pasif durumda gelirse ekler muhalif usta liste zaten otomatik bakarsiniz arasira tv' nize!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mrmaden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TV8 için listedeki 2. ve 3. yayınlar benim cihazlarımda açılıyor. Ekstra farklı bir yayın bulursam eklerim.

Fox TV yedek eklendi.
    IPX Yeşilçam 1-2-3, IPX Kemal Sunal ve Guek kanalları Premium kategorisine eklendi.
    Yansıma Müzik, Yansıma TV, Ağrı Medya kanallarına yedek eklendi.
    Gurbet 24 Erzincan Yerel Kanallara eklendi.
    TV8 yayınlarını bir süre daha gözlemleyeceğim. Çalışmamaları halinde listeden çıkaracağım.

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

TV8'e yeni bir alternatif eklendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler ellerinize sağlık
    Konu Simba tarafından (21-03-2021 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/93 İlkİlk 1234567891011121314153055 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri