teşekkürler
teşekkürler
Reklam yok belejden kanal yayını yapıyoz köşede tek bi alt yazı reklam var oda zorunıza gidiyosa izl
Izlemiyoruz zaten kendiniz izlersiniz size kadar kactane kanal var onlarin hicbiri bu sekil yayın yapmıyor surekli hareketli logo ile amacınız nedir biz izleyiciyiz sonucta elestiriye acıkolmanız lazım iptv de sadece siz yoksunuz![]()
isdiyen izlesin isdemeyen izlemesin madem zorunıza gidiyo bende kanalı kapadırım olur biter sanki çok para kazanıyozda reklam yok bol bol beleşciler reklam olmadan oturup izleyelimmi diyo biz kimseye hizmet etmiyoz starın anlamı yıldız olduğu için eski star gibi duruyor ve ayrıca biz sizin en iyisine layık olduğunız için logo ile uğraşıyoz ve biz tv okulunda okumadık o yüzden öğreniyoruz filimse filim dizi ise dizi eğlence ise eğlence e senin takıntın altda 1 adet rekkam yazısımı onuda yayınlamayalımda reklamsız size nezamana kadar hizmet veririz yakında beleş ulusallarıda görürseniz oturun şükredin reklamsız kanallar ulusal kanalların ipini çekiyo çok yakında herkes kendi platformunda şifreli yayın yapacak sizde mecburen platform parası ödeyeceksiniz bu bedava iptv platformları zorunlu vergi ve rtük zorlaması gelince aylık para ödeyip size daha nekadar hizmet verebilecekler şöyle düşünüp sabırla bekliyorum gardaş reklam payından yararlanamayan hangi kuruluş ayakda kalabildiki biz kalalım bi alt yazı bile sizin göz zevkinizi bozuyorsa bence burda değil paralı platformlarda gezin bence teber star tv
Konu TEBER STAR tarafından (21-03-2021 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış harfler
teşekkürler çok yerinde ve ihtiyaçları karşılayan bir paylaşım olmuş
Teskkurler
Altso Web TV Alanya, Koza TV, Tek Rumeli TV yerel kanallara eklendi.
Play kategorisi açılmıştır. Yayınları kalitelidir fakat uzun süre gitmez. Bu yüzden normal kanalların yanına değil ayrı kategori olarak ekledim.
- TRT 1, Show TV, Star TV, TRT Türk, ATV Avrupa, Ada TV, BRT 1-2-3, Genç TV, Güneş TV, Kanal T, Kıbrıs TV, Sim TV, TV 2020, beIN Sports Haber, Tivibu Spor, Cartoon Network, Habitat TV, Kral Pop, NR1 Türk, 19 TV, Park TV, TRT Arabi, TRT World
Premium 2 kategorisi açılmıştır. 42 Sinema Kanalı, Olta TV, Animasyon, Çocuk Şarkıları ve Belgesel kanalları eklenmiştir.
tesekkürler
Hocam şimdi ben yeniyim bu ip tv de, linki resimdeki gibi yaptım oldu sorun yok ama şöyle bir sıkıntı var, fazla kanalları nasıl sileceğimi bilmiyorum?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri