REKLAM

Sayfa 5/93 İlkİlk 1234567891011121314153055 ... SonSon
926 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Otomatik Güncellenen SS IPTV FTA Türk Kanalları Listesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Reklam yok belejden kanal yayını yapıyoz köşede tek bi alt yazı reklam var oda zorunıza gidiyosa izl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEBER STAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Reklam yok belejden kanal yayını yapıyoz köşede tek bi alt yazı reklam var oda zorunıza gidiyosa izl
    Izlemiyoruz zaten kendiniz izlersiniz size kadar kactane kanal var onlarin hicbiri bu sekil yayın yapmıyor surekli hareketli logo ile amacınız nedir biz izleyiciyiz sonucta elestiriye acıkolmanız lazım iptv de sadece siz yoksunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Teber star açıklaması

isdiyen izlesin isdemeyen izlemesin madem zorunıza gidiyo bende kanalı kapadırım olur biter sanki çok para kazanıyozda reklam yok bol bol beleşciler reklam olmadan oturup izleyelimmi diyo biz kimseye hizmet etmiyoz starın anlamı yıldız olduğu için eski star gibi duruyor ve ayrıca biz sizin en iyisine layık olduğunız için logo ile uğraşıyoz ve biz tv okulunda okumadık o yüzden öğreniyoruz filimse filim dizi ise dizi eğlence ise eğlence e senin takıntın altda 1 adet rekkam yazısımı onuda yayınlamayalımda reklamsız size nezamana kadar hizmet veririz yakında beleş ulusallarıda görürseniz oturun şükredin reklamsız kanallar ulusal kanalların ipini çekiyo çok yakında herkes kendi platformunda şifreli yayın yapacak sizde mecburen platform parası ödeyeceksiniz bu bedava iptv platformları zorunlu vergi ve rtük zorlaması gelince aylık para ödeyip size daha nekadar hizmet verebilecekler şöyle düşünüp sabırla bekliyorum gardaş reklam payından yararlanamayan hangi kuruluş ayakda kalabildiki biz kalalım bi alt yazı bile sizin göz zevkinizi bozuyorsa bence burda değil paralı platformlarda gezin bence teber star tv
    Konu TEBER STAR tarafından (21-03-2021 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış harfler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEBER STAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    isdiyen izlesin isdemeyen izlemesin madem zorunıza gidiyo bende kanalı kapadırım olur biter sanki çok para kazanıyozda reklam yok bol bol beşeşciler reklam olmadan oturuo izleyelimmi diyo biz kimseye hizmet etmiyoz starın anlamı yıldız olduğu için eski star gibi duruyor ve ayrıca biz sizin en iyisine layık olfuğunız için logo ile uğraşıyoz ve biz tv okulunda okumadık o yüzden öğreniyoruz filimse filim dizi ise dizi eğlence ise eğlence e senin takıntın altda 1 adet rekkam yazısımı onuda yayınlamayalımda reklamsız size nezamqna kadar hizmet veririz yqkında beleş ulusallarıda görürseniz orun şükredin reklamsız kanallar ulusal kanalların ipini çekiyo çok yakında herkes kendi platformunda şifreli yayın yapacak sizde mecburen platform parası ödeyeceksiniz bu bedava iptv platformları zorunlu vergi ve rtük zorlamadı gelince aylık para ödeyip size daha nekadar hizmet verebilecekler şöyle düşünüp sabırla bekliyorum gardaş reklam payından yararlanamayan hangi kuruluş ayakda kalabildiki biz kalalım bi alt yazı bile sizin göz zevkinizi bozuyorsa bence burdq değil paralı platformlarda gezin bence teber star tv
    Sadece sizin kanal yokki burada vizyon tv.lere bir bakin iptv de ulusal yayıncılık nasıl yapılıyor gorursunuz.

Hizmetlerinize ben birsey demiyorum ama izleyici olarak elestiriye acık olmaniz gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler çok yerinde ve ihtiyaçları karşılayan bir paylaşım olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teskkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Altso Web TV Alanya, Koza TV, Tek Rumeli TV yerel kanallara eklendi.

Play kategorisi açılmıştır. Yayınları kalitelidir fakat uzun süre gitmez. Bu yüzden normal kanalların yanına değil ayrı kategori olarak ekledim.
    - TRT 1, Show TV, Star TV, TRT Türk, ATV Avrupa, Ada TV, BRT 1-2-3, Genç TV, Güneş TV, Kanal T, Kıbrıs TV, Sim TV, TV 2020, beIN Sports Haber, Tivibu Spor, Cartoon Network, Habitat TV, Kral Pop, NR1 Türk, 19 TV, Park TV, TRT Arabi, TRT World

Premium 2 kategorisi açılmıştır. 42 Sinema Kanalı, Olta TV, Animasyon, Çocuk Şarkıları ve Belgesel kanalları eklenmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam şimdi ben yeniyim bu ip tv de, linki resimdeki gibi yaptım oldu sorun yok ama şöyle bir sıkıntı var, fazla kanalları nasıl sileceğimi bilmiyorum?

Sayfa 5/93 İlkİlk 1234567891011121314153055 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri