REKLAM

Konuya Etiketlenenler

14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İptv İçin En Stabil Cihaz Tavsiyesi

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2019 kasımında hiremcoturbo aldım..tek stalker girişinden dolayı ağustosta yakın akrabaya hediye edip sungate titaniptv aldım..hem ip hemde uydu yönünden memnunum..oscam ve cccam seçeneklerini rahatlıkla kullanmakta olup cihazın HTcam böllümünde sürekli olarak bulunan 2 adet cccam server ile cccam arama derdindende kurtuldum..gayet iyi meziyetleri olan bu server havuzundan alınıp oscam dönüştürücü ile dönüştürüp oscama yazdığınızda daha perfonmaslı bir kanal açma becerisi sunduğuda görülmekte..ayrıca kullanıcıya özel 4 stalker 4 xtream ve 1 adet m3u ve USERİPTV ip girişinin yanında ayrıca 4 adet MAGİC(stalker)bir tuş ile otomatik MAC yükleme ile yazılımsal olarak firmanın kullanıcıya sunduğu SUNGATE İPTV-FREE İPTV ve içinde birçok kodi uygulamanın bulunduğu WEB TV ile toplam 17 deyişik ip uygulama bulunmakta..sungate titaniptv yi hiremco turbo cihazdan ayıran yanlız 4 stalker girişi olması deyil..yazılım desteginin sürekli olup ayrıca telegram grup içinde,memoli1478 usta ve diğer tecrübeli arkadaşlar sayesinde cihazı hakkıyla nasıl kullanılabilirliğin gösterilip öğretilmesi...zaten grubun kendisi bir okul...1 ci mesajda belirttiğiniz diyer 2 uydu alıcı hakkında ise bir bilgim yok....
    Dreamstar alacaktım fakat yazılım desteği olarak sıkıntı yaşayanları görünce geri adım atma durumunda kaldım Sungate titan iptv de tecrübenize dayanarak daha iyi anlaşılan teşekkür ederim değerli bilgileriniz için

- - - Updated - - -

Alıntı matrıx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Korax vipbox ufo kullanıyorum. 16mb internet hizimla dahili WiFi sayesinde gayet tatmin edici performansı var. Lakin kablolu bağlantı daha sağlıklı ve kesintisiz yayın için öneriliyor. Ben aldıktan bir ay kadar sonra Sungate Titan cihazını ve Ar-ge olayını duydum halen yakından takip ediyorum. Ben cihazı ekimde aldım. Korax son güncel yazılımı Eylül 2020de verdi. Bu yüzden korax önermem. Bütçe olarak da yakın. O yüzden o bütçeyle kesinlikle Sungate TITAN al derim. Bütçe daha yüksekse (~800-900) Android cihaz al. En azından onlarda internet hızını kayıpsız alırsın diye düşünüyorum.
    Android açıkcası düşünmedim android düşünenler genelde sanırsam youtube netflix de kullanayım diye alıyorlar herhalde benim öle bir ihtiyacım yok zaten tv den çok rahat görebiliyorum bu işi.

- - - Updated - - -

Benim Merak ettiğim sungate aldık bozuldu kim destek veriyor türkiyeye getiricisi kim ben bu sefer bu yüzden şüphe duyuyorum.muhtemelen hiremco ya yöneleceğim peki hiremconun iptv oscam cccam performansı nasıl kullanan anlatabilecek birisi varmı ?
    Konu mscist tarafından (12-04-2021 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri