2019 kasımında hiremcoturbo aldım..tek stalker girişinden dolayı ağustosta yakın akrabaya hediye edip sungate titaniptv aldım..hem ip hemde uydu yönünden memnunum..oscam ve cccam seçeneklerini rahatlıkla kullanmakta olup cihazın HTcam böllümünde sürekli olarak bulunan 2 adet cccam server ile cccam arama derdindende kurtuldum..gayet iyi meziyetleri olan bu server havuzundan alınıp oscam dönüştürücü ile dönüştürüp oscama yazdığınızda daha perfonmaslı bir kanal açma becerisi sunduğuda görülmekte..ayrıca kullanıcıya özel 4 stalker 4 xtream ve 1 adet m3u ve USERİPTV ip girişinin yanında ayrıca 4 adet MAGİC(stalker)bir tuş ile otomatik MAC yükleme ile yazılımsal olarak firmanın kullanıcıya sunduğu SUNGATE İPTV-FREE İPTV ve içinde birçok kodi uygulamanın bulunduğu WEB TV ile toplam 17 deyişik ip uygulama bulunmakta..sungate titaniptv yi hiremco turbo cihazdan ayıran yanlız 4 stalker girişi olması deyil..yazılım desteginin sürekli olup ayrıca telegram grup içinde,memoli1478 usta ve diğer tecrübeli arkadaşlar sayesinde cihazı hakkıyla nasıl kullanılabilirliğin gösterilip öğretilmesi...zaten grubun kendisi bir okul...1 ci mesajda belirttiğiniz diyer 2 uydu alıcı hakkında ise bir bilgim yok....
Yer imleri