Hafta sonları yasak var sözde bizim bura bile marketlerde insanlar full sekilde sanki yasak ok gibi 19 gunluk kapanmada yine bence öyle olacak
Vestel UD9200 4K SMART LED TV
ARÇELİK 32" SMART TV
NEXT 2071HD
NEXT 64HD
H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
Disneyplus
Netflix
Tivibu Go süper paket
Dsmart go
Turkcel Tv+ Mini paket
Blutv hepsiburada premium
merhaba , benim daha önceden 3/5/2021 yarına alınmış hastane randevum var bunula ilgili elimde ufak QR kod üstünde olan bir kağıt var bu yeterli mi ? e devletten seyahat izin işlemleri zorunlu haller başlığı altında ""Tedavi olduğu hastaneden taburcu olup asıl ikametine dönmek isteyen, doktor raporu ile sevk olan ve/veya daha önceden alınmış doktor randevusu/kontrolü olan, "" böyle bir başlık var burada ki bilgileri doldurdum elimdeki kağıdın resmini çekip yükledim ama işlem kayda alındı da bekliyor onaylanmadı , hastane randevusu için buradan izin belgesi çıkarmak gerekir mi ? şart mı ?
üstad QR kodu randevu mesajınız gösterin yeterli bence benimde ayın 5 randevum var tuv da bende mesajı gösterecem bir neden gösterirseniz birşey söylemiyorlar polisler ben daha önce kendimi korona sandım 4 kez durdurdular sebeb su dedim birşey demediler hastaneden cıkıştada ben ne olur ne olmaz diye koron testi yaptırdıgıma dair belge almıstım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri