Huseyin başkanım bilgi icin tesekkurler ancak siteye girebildimsiz sorduğunuz için biraz önce simba arkadaşımızın hazırladığı süpersat forumiptv dosyasını cihaza yükledim..gerçkten içeriğinde epey güzel olduğunu gördüm....arkadaşım yaklaşık bir yıldır sungate titan kullanıyorum..hem uyduda hem ipte gayet başarılı bir uydu alıcı..fiyatı şuan 365 ile 420 arasında satıcıya göre deyişiyor..tavsiye ederim bir titan sahibi olmanızı..telegram grubumuz olduğundan cihazın sır olarak kalan bilinmeyen bir tarafıda yok..en yüksek kapasitede kullanılıyor..tabii cihazın bu kadar başarılı olmasında memoli1478 ustanın verdiği yazılım desteği ile kullanıcıyla kendisi arasında cihazla ilgili görüş ve yorumların değerlendirilmesi en büyük etken...sorunuza gelirsek m3u uygulamayı indirip sağ tıklayıp kopyaladıktan sonra pc ye takılı usb ye kopyalayıp cihaza takıyoruz...kumanda üzerindeki İPTV tuşuna basıp ekranda çıkan USERİPTV ye giriyoruz..OK tuşuna basıp ardından 2 rakamına basıp OK deyince açılan usb içeriğinden m3u uzerine gelip OK ladıktan sonra M3U grupları kullana basınca kanalların listelendiğini göreceksiniz..selamlar..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri