Huseyin baþkaným bilgi icin tesekkurler ancak siteye girebildimsiz sorduðunuz için biraz önce simba arkadaþýmýzýn hazýrladýðý süpersat forumiptv dosyasýný cihaza yükledim..gerçkten içeriðinde epey güzel olduðunu gördüm....arkadaþým yaklaþýk bir yýldýr sungate titan kullanýyorum..hem uyduda hem ipte gayet baþarýlý bir uydu alýcý..fiyatý þuan 365 ile 420 arasýnda satýcýya göre deyiþiyor..tavsiye ederim bir titan sahibi olmanýzý..telegram grubumuz olduðundan cihazýn sýr olarak kalan bilinmeyen bir tarafýda yok..en yüksek kapasitede kullanýlýyor..tabii cihazýn bu kadar baþarýlý olmasýnda memoli1478 ustanýn verdiði yazýlým desteði ile kullanýcýyla kendisi arasýnda cihazla ilgili görüþ ve yorumlarýn deðerlendirilmesi en büyük etken...sorunuza gelirsek m3u uygulamayý indirip sað týklayýp kopyaladýktan sonra pc ye takýlý usb ye kopyalayýp cihaza takýyoruz...kumanda üzerindeki ÝPTV tuþuna basýp ekranda çýkan USERÝPTV ye giriyoruz..OK tuþuna basýp ardýndan 2 rakamýna basýp OK deyince açýlan usb içeriðinden m3u uzerine gelip OK ladýktan sonra M3U gruplarý kullana basýnca kanallarýn listelendiðini göreceksiniz..selamlar..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)