513 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SMART IPTV UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 8]

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef açamadım.Lütfen rica etsem nasıl yapacağımı ayrıntılı anlatabilir misiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Cuma13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malesef açamadım.Lütfen rica etsem nasıl yapacağımı ayrıntılı anlatabilir misiniz.
    Detaylar burada var

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ayrica;
    *Piyasada binlerce smarttv,uydu cihazı ve modeli her markanın kendine ait yükleme talimatlar mevcut buna göre bizim teknik destek vermemiz mümkün değildir.Cihazının uydu modeline göre yükleme talimatını arama motorlarından veya kullanım kılavuzu var ise oradan bulabilirsiniz
    Konu Editor tarafından (07-08-2021 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Detaylar burada var

Ayrica;
    *Piyasada binlerce smarttv,uydu cihazı ve modeli her markanın kendine ait yükleme talimatlar mevcut buna göre bizim teknik destek vermemiz mümkün değildir.Cihazının uydu modeline göre yükleme talimatını arama motorlarından veya kullanım kılavuzu var ise oradan bulabilirsiniz
    Cevabınız için teşekkür ederim.Ben kurulum konusunda değil link dosyasına açamadım, sizden m3u dosyası linkini nasıl açabilirim bu konuda yardımınızı istiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Cuma13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cevabınız için teşekkür ederim.Ben kurulum konusunda değil link dosyasına açamadım, sizden m3u dosyası linkini nasıl açabilirim bu konuda yardımınızı istiyorum.
    Link.dosyasi acik indirmeniz gerekiyor bu konunun birinci mesajinda var ayrica link.olarak degil dosya olarak yuklemeniz gerekiyor 1 ci.msji iyi okuyun

Yada

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri