Arkadaş tavsiyesi
Arama Motorlarından(Google Yahoo vs)
Uydu Yazılım depolarından
Rastgele buldum
Cevremden duydum
Başka forumlarda supersatforumun linkini gördüm
bende arkadaşlar uydu depolarından bulduğumu vede bulduğumda da çocuklar kadar sevindiğimi belirteyim.ilk bulduğumda merak edip bir bakayım dedim o gün bu gündür bakmaktayım.inşallah bakmaya ömrümüz yettiğince ve de beni kovmadıkları süresince aranızda olmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek için buraya bir şeyler karalamak üstüme bir vazife olrak gördüm tam bir bilgim olmadığını ama aranızda bunları aştığımı ve dahası kendimi sizlerin sayesinde uydu manyağı olarak görüyorum artık.İYİKİ VARSINIZ NİCE DAHA YILLARA VE İLERİYE!!!!!!
Merhaba
internette uydu cihazım için yazılım ararken tanıdım
Teşekkürler
ben cihaza uyducudan yazılım attırıyordum bakayım dedim hangi siteden atıyo hhhmm dedim bu epey iyi bi siteye benziyo tahmin ettiğim kadar varmış
yorum yok sadece oy var![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
şimdilik tavsiye üzerine daha cok oy almış demek ki doğru yoldayız yapılacak yorumlarda sitenin daha iyi olması acısından bize ışık tutacakdır...
Bu forumu Receiver güncelleme için Google ile yazılım araması esnasında buldum ve gerçekten harika bir forum. İnternette olduğumgün içinde mutlaka bu forumda gezmeyi seviyorum. İçerik olarakda harika.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK AMA ÇOK TEŞEŞKÜRLER.
YENİ YILIMIZ KUTLU, BAYRAMLARIMIZ HER ZAMAN MUTLU VE MÜBAREK OLMASI DİLEĞİYLE.
Arkadaş tavsiyesi:45:
tikerden ayrıca hayırlı cumalar
Gece rüyamda gördüm. Ak sakallı bir dede elindeki bastonuyla bana vurarak " Adana Çorum Supersatforum " dedi.![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri