depolardan Snopy'nin adını ve yazılımı gördüm ......ve üye oldum.İyi ki olmuşum.Tüm üyelerin Bayramını ve yeni yılını kutlarım,başarıların devamını dilerim.
Arkadaş tavsiyesi
Arama Motorlarından(Google Yahoo vs)
Uydu Yazılım depolarından
Rastgele buldum
Cevremden duydum
Başka forumlarda supersatforumun linkini gördüm
depolardan Snopy'nin adını ve yazılımı gördüm ......ve üye oldum.İyi ki olmuşum.Tüm üyelerin Bayramını ve yeni yılını kutlarım,başarıların devamını dilerim.
forumunuzdan şu ana kadar beklediğimden daha fazla yardım aldım,ayrıca kullanışlı ve konular çabuk bulunacak şekilde dizayn edilmiş. 2. yılınızı kutlar nice yıllar birlikte olmak dileğiyle. iyiki varsın supersat forum.saygılar
bende bu forumu gerçek kurucuu olan Serkan Kardeşimden öğrendim kendisine buradan teşekkür ediyorum.Ayrıca çalışmalarındada başarılar diliyorum.
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bu siteyle arkadaşım dolayısıyla taniştım.başarılarınızın devamını dilerim herkezin bayramını ve yeni yılını kutlar nice yıllar dilerim.:45:
gayet güzel forum, tesadüfen buldum çok kişiye tavsiye ettim.Memnunum
uydu deposunda cihazım için yazılım ararken buldum.ve o zamandan beri pc açılışım supersatforumla başlıyor . umarım yıllarboyu aynı ciddiyet ve paylaşımın,gerçek dostlukların devam ettiği forum olmaya devam edecektir.yolun açık olsun supersatforum.
bende uydu yazılım metodlarında gördüm ama iyiki görmüşüm çünkü hakikaten ismi gibi süpersatforum kuranların ve emeği geçen herkesin eline sağlık samelektronik
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri