REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Saddamın idamını dogru buluyormusunuz

Katılımcı sayısı
291. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet İdamı Yerinde Karar

29 9.97%
  • Hayır Kesinlikle dogru bulmuyorum

262 90.03%
Sayfa 1/16 1234567891011 ... SonSon
159 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Saddamın idamını haklı buluyormusunuz??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saddamın idamını haklı buluyormusunuz??

Saddamın idamını haklı buluyormusunuz
    ANKET SONUÇLARI

Evet İdamı Yerinde Karar 9.97%
    Hayır Kesinlikle dogru bulmuyorum 90.03%

Oylayanlar: 291 Kişi
    Konu Admin tarafından (10-01-2007 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ıyı olmus boyle anketler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim düşüncem kesinlikle dogru bulmuyorum.Ne olursa olsun bu sekil olmamalıydı. Bu sekil idam olursa su anda asılması gereken ve bunu coktan hak etmiş biri var onunda asılması gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bencede doğru yer ve zaman beklenmeliydi...bence bu bir idam değil,idam altında saklı olan bir tehdit ve meydan okumadır...ABD direkt olarak müslüman alemine meydan okumuştur.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğru ßulmuyorum. ßu şekiLde oLmamalıydı:boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle serkan yılmaz abi bu yaptığın anketler foruma gerçekten büyük bir canlılık getiriyior.her hafta bekliyoruz...şimdi asıl konu saddamın intikamı.tmm o da binlerce insanı öldürdü,astı,kesti fln ama ben bu yılda,bu dönemde bu asılma işinin olduğuna inanamadım.ayrıca bu işi bizde arefe gününde,arap ülkelerinde ise bayaramın 1. gününe denk getirmenin ise islam alemine karşı yapılan büyük bir ayıp olduğu söylüyorum.dediğim gibi asma işi ve bu işin görüntülerini ortalığa sızdırmak çok yanlıştı.ömür boyu hapis cezası bence tüm insanlık adına daha iyi olurdu.çünkü insanı ölümle cezalandırmanın içinde yaşadığımız bu devirle hiçmi hiç alakası yok.sonuç olarak bu kararı doğru bulmadım ve benim bu ankete oyum hayır doğru bir karar değildi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle Admine katılıyorum. Bayram arefesinde böyle birşeyin yapılmış olması tüm islam alemini kızdırmıştır.Bu yapılan sadece güç gösterisidir.Sözde o ülkenin kukla devlet başkanıda idamı yasalardan dolayı engeleymediğini dile getirmiştir.Gerçek şudur ki Irak dahada çok bataklığa dönüşmekte mehzep çatışması iyice körüklenmekte ve silah tüccarlarının ceplerini dolduracak ortam oluşmaktadır.Bunları söylerken kesinlikle Saddamı sevdiğimden veya haklı bulduğumdan değil sadece yapılanların hangi ortamı hazıralamak için yapıldığını anlatmak istedim.Bizim ülkemizde elbet asılması gerekeni gün geldiğinde asacaktır.Ben ülkeme bu konuda güveniyorum.Sadece Şimdi sırası değildir ve o şahsiyetin asılması birşey değil;asılmanın getireceği tepkileri kaldıracak durumda değildir ülkem.Bir yandan ekonomik darboğazlar diğer yandan çıkar çatışmaları ve ülkemi bölmek isteyen dış güçlerin varlığı ülkemin elini kolunu bağlamaktadır bu sorunlarını aştığı zaman o şahsiyeti kesinlikle asacaktır emin olun........................Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben araplara kızıyorum, abd ye değil. Fırsat verirsen yapar, dünyanın kuralı bu.

Arap dediğin, gözlerinin önünde kızlarına, karılarına tecavüz edenlerle işbirliği yapıp, öyle yada böyle liderlerini asıyorlar, birde bayram yapıyorlar. Kardeşim önce sen işgalcileri atarsın topraklarından, vatanını, namusunu kurtarırsın, sonra önce o işbirlikçi köpekler barzani ve talabaniyi asarsın, sonra da ne halin varsa görürsün.

Bunlar üzüldüğümüz her kötü muameleye layıktır.

Neymiş, abd dünyanın en güçlü ülkesiymiş. Onun için elleri kolları bağlıymış. Peh!

Kurtuluş savaşını hatırlatırım size. O zamanki dünyanın en güçlü 1 değil, bütün ülkeleri, hatta taaa Avustralya dan, Yenizelanda dan asker toplayıp üzerimize çullananları, bir millet "Türk Milleti" nasıl savaş gemilerini tabuta, çıkarma yaptıkları, işgal ettikleri yerleri mezara çevirdiler?

Elbette elin arabıyla Yüce Türk Milletini bir tutmuyoruz.

Ama insanda azıcık şeref, haysiyet olmalı,

Vesselam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yanlış çünkü onu asanlar ve atıranlar sadamdan da muhteber deyiller ve ondan daha zalimler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlar işini iyi biliyorlar.saddamı şii'lere(sanki kendileri asmamış gibi)astırdılar,çekildiler kenara yesin bir birini sünni ve şii arablaryazık olacak MÜSLÜMAN DİN kardeşlerimize

Sayfa 1/16 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri