REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Forumumuzu nereden duydunuz

Katılımcı sayısı
453. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Arkadaş tavsiyesi

113 24.94%
  • Arama Motorlarından(Google Yahoo vs)

76 16.78%
  • Uydu Yazılım depolarından

130 28.70%
  • Rastgele buldum

54 11.92%
  • Cevremden duydum

19 4.19%
  • Başka forumlarda supersatforumun linkini gördüm

61 13.47%
Sayfa 1/10 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forumumuzu nereden duydunuz??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumumuzu nereden duydunuz??

Oylayanlar: 453 uye

Forumumuz nereden duydun anketinde sıralama şöyle oluştu

1-Uydu Yazılım depolarından % 28.7
    2-Arkadaş tavsiyesi %24.9
    3-Arama Motorlarından % 16.7
    4-Başka forumlarda supersatforumun linkini gördüm % 13.4
    5-Rastgele buldum % 11.9
    6-Cevremden duydum % 4.1
    Konu Admin tarafından (04-01-2007 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar forumumuzu nereden duydunuz hadi bakalım.

Ben oy veremem secenek yok cunki kuran benim
    ( yinede oy verdim arkadaş tavsiyesi olsun bakalım hangi secenek birinci bitirecek..

Forum ile ilgili yorumlarıda yapabilirsiniz..
    Konu Admin tarafından (29-12-2006 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk oy benden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serhan78 abim sağolsun. onun sayesinde.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben okınava arkadşımdan duymuştum daha o zamanlar çok yenıydı..şimdi çok ilerledi tutabilene aşkolsun içerik olarakda mükemmel.sekan hocam umarım 2007 senesindede bu başarımızı devam ettirip forumun adından sıkça söz ettiririz..her kese iyi çalışmalar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben okınava arkadşımdan duymuştum daha o zamanlar çok yenıydı..şimdi çok ilerledi tutabilene aşkolsun içerik olarakda mükemmel.sekan hocam umarım 2007 senesindede bu başarımızı devam ettirip forumun adından sıkça söz ettiririz..her kese iyi çalışmalar..
    El birligi ile Supersatforum yoluna devam ediyor temmuz 2007 de 2 yılını kutlayacak.Anlayacagınız su olsun supersatforum her zaman ve su zamanları acılan forumlar gibi gelip geçici bir forum degildir.

Herkesin oylarını bekliyoruz bakalım bizleri nereden duymuşlar cok merak ediyorum aslında bakalım neler olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydu yazılım depolarında dolaşırken, tesadüfen gördüm.

Her zaman takıldığım başka bir forumdan bir çok tanıdığa rastlayınca ikinci devamlı forumum oldu.

Bu vesileyle, tüm forum dostlarımın yeni yılını ve kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve başarılar dilerim.

Saygı ve sevgilerimle,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende yazayım sevgili dostum belalım:00000004: müşterim v.s v.s diyeyim:00000004: cabbari sayesinde üye oldum ve kopamadığım bir forum oldu sağolsun bu sayede çok iyi dostlarımız oldu forumumuz seviyeli ve ilklerin forumu oldu tüm üye ve görevli arkadaşlarımızı katkılarından dolayı şahsım adına kutlarım saygılar...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben nereden duyduğunu hiç hatırlamıyorum ama yinede rastgele duydum seçeneğini kullandım
    ha bu arada aklıma gelmişken sorayım forumun kurucusu olduğuğun halde senin üye numaran neden 1 değilde 2 onu merak ettim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende arkadaşlar uydu depolarından bulduğumu vede bulduğumda da çocuklar kadar sevindiğimi belirteyim.ilk bulduğumda merak edip bir bakayım dedim o gün bu gündür bakmaktayım.inşallah bakmaya ömrümüz yettiğince ve de beni kovmadıkları süresince aranızda olmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek için buraya bir şeyler karalamak üstüme bir vazife olrak gördüm tam bir bilgim olmadığını ama aranızda bunları aştığımı ve dahası kendimi sizlerin sayesinde uydu manyağı olarak görüyorum artık.İYİKİ VARSINIZ NİCE DAHA YILLARA VE İLERİYE!!!!!!

Sayfa 1/10 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri