REKLAM

Sayfa 44/62 İlkİlk ... 19343536373839404142434445464748495051525354 ... SonSon
618 sonuçtan 431 ile 440 arası

Konu: SMART IPTV UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 9]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

androit tv ott navigatör ile kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine saglik abi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu konudaki dosya olmaz ise kanal isimlerini göremezsiniz uydu için verdigim dosyayı kullanın
    aynen hocam bu konudaki dosyayı attım görmedi,
    bir sorumda ben tarım hayvancılık ile ilgili kanalları izlemek istiyorum bu ücretsiz kanallar var ************** bu 4-5 kanalı izlemek istiyorum sadece bunun için next64 cihazımda izlemek için m3u linki oluşturabilirmiyim yada nasıl yaparım çünki uydu alıcımda bu kanallar yok
    Konu Simba tarafından (29-09-2021 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. uydu için verdigim dosyada acmıyorsa yapacak birşey yok kanalların isimlerini bu konuda yazmayalım sorun cıkıyor

Uydu için olan dosya

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. uydu için verdigim dosyada acmıyorsa yapacak birşey yok kanalların isimlerini bu konuda yazmayalım sorun cıkıyor

Uydu için olan dosya

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onuda attım olmadı
    benden .cfg uzantılı dosya istiyor kullanma klavuzunu okudum m3u için cfg uzantılı dosyayı usb ye atmam lazımmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omer7373 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onuda attım olmadı
    benden .cfg uzantılı dosya istiyor kullanma klavuzunu okudum m3u için cfg uzantılı dosyayı usb ye atmam lazımmış
    USB kişisel bölümü yokmu bu cihazda next 2000 fta da mevcut ekran resmi bir atarmısınız ekran resmi cekin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adrese yukleyin forumlar için olan kodu verecek onu buraya yapıştırabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

USB kişisel bölümü yokmu bu cihazda next 2000 fta da mevcut ekran resmi bir atarmısınız ekran resmi cekin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adrese yukleyin forumlar için olan kodu verecek onu buraya yapıştırabilirsiniz.
    hocam çok çok teşekkür ederim free iptv kısmından girip usb den yükleyi seçip oyle yüklemeliymişim ben joker kısmından girdiğim için kabul etmemiş şimdi oldu açıldı bütün kanallar gösteriyor çok teşekkür ederim

Sayfa 44/62 İlkİlk ... 19343536373839404142434445464748495051525354 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Yer imleri