Wolkano Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Tamam yazdım :-) SCXN - - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - - Tamam yazdım :-) SCXN Kodu bir kez.alinca tekrar almayin.Kodu tekrar alin buraya yazin
Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kodu bir kez.alinca tekrar almayin.Kodu tekrar alin buraya yazin Fark ettim değişti :-) WS3V
Wolkano Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Fark ettim değişti :-) WS3V Kod yanlis diyor
Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kod yanlis diyor Tv yi kapattim programı yeniden açtım. Tüm bağlantıları kesip yeniden aldım. Z925E
Wolkano Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Tv yi kapattim programı yeniden açtım. Tüm bağlantıları kesip yeniden aldım. Z925E Ok yukledim.oynatma listeme girip izleyebilirsiniz.Kodu tekrar alinki kimse giremesin artik
Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ok yukledim.oynatma listeme girip izleyebilirsiniz.Kodu tekrar alinki kimse giremesin artik Çok teşekkürler. Ayri kod alip Ben webden ssiptv ye girsem sorun olur mu?
Wolkano Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Çok teşekkürler. Ayri kod alip Ben webden ssiptv ye girsem sorun olur mu? Olmaz artik kendinizde yukleyebilirsiniz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Forum Kuralları
Yer imleri