REKLAM

Sayfa 45/62 İlkİlk ... 20353637383940414243444546474849505152535455 ... SonSon
618 sonuçtan 441 ile 450 arası

Konu: SMART IPTV UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 9]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli uyelerimiz yarın gece yeni güncel listeyi verecegim eposta yoluyla emailler atmanız gerek yok son hazırlıkları yapıyorum inşallah 01 ekim gecesi yeni dosya ile beraber aktif kanallara bakarız.Çalışmayan bazı kanallar var halen calısmazsa onları silecem kısaca BİZİ TAKİP EDİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli uyelerimiz yarın gece yeni güncel listeyi verecegim eposta yoluyla emailler atmanız gerek yok son hazırlıkları yapıyorum inşallah 01 ekim gecesi yeni dosya ile beraber aktif kanallara bakarız.Çalışmayan bazı kanallar var halen calısmazsa onları silecem kısaca BİZİ TAKİP EDİN
    şimdiden çok teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim. Epey aradığım dosyaydı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sabırsızlıkla bekliyorum usta.

1i hariç tüm ****** kanalları kapalı. Çoğu "*****" kanallarıda öyle. Inşallah yerine başka kanallar gelir 👍🏻👍🏻👍🏻

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kokane Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sabırsızlıkla bekliyorum usta.

1i hariç tüm ****** kanalları kapalı. Çoğu "*****" kanallarıda öyle. Inşallah yerine başka kanallar gelir 👍🏻👍🏻👍🏻
    Açik alanda kanallarin isimlerini yazmayalim. GOOGLE DMCA ile arayi zor duzelttik kesinlikle kanal ve sanatcilara ait olan isimleri kullanmayalim GOOGLE AMCA aramalardan siteyi sileriz diyor.Bu konu tum herkese açik diğer konu var stabil linkler orada yazabilirsiniz.

Bize entresan sekilde taktılar adamlar illegal otesi seyler veriyorlar bizim sitede o kanallarin bas harfi bile yok 16 senedirde olmadi ama ne hikmetse biz goze batiyoruz digerleri illegal olanlar yurt dısından yayın yaptıklari icin sanirim onlari es geciyorlar
    Konu Editor tarafından (29-09-2021 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler samsung tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum Simba,
    Ilk kez IPTV aldim ve bu forumu ilaç gibi buldum, emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
    Kullanacağım cihaz Redline G50 HD. Piyasadakilerin en iyisi olmadığı kesin.
    İşimizi görmesi için epey öğrenmem gerek galiba ama buradaki paylaşımlardan daha yararlısını göremedim.
    Tekrar teşekkür ederim.
    Lars

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm programınız süpermiş ellerinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elinize sağlık

Sayfa 45/62 İlkİlk ... 20353637383940414243444546474849505152535455 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri