çok Pahali Yaaa. 90 Ytl Ye Kara-koyden 2 Mt-2.5 Mt çanak Alirim...
Kör Tuttuğunu Mu öpüyo Yoksa..ha..?
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

çok Pahali Yaaa. 90 Ytl Ye Kara-koyden 2 Mt-2.5 Mt çanak Alirim...
Kör Tuttuğunu Mu öpüyo Yoksa..ha..?

arkadaşımyaptığınız yorumlara dikkat edin yakınzamanda o anteni isteye isteye almak zorunda kalabilirsiniz. antenin küçük olması görüntü kirliliğini ve yer kaybını önlüyor bu tip bir anten bulmak isteyenler çok. dış ülkelrede insanlar antenleri saklamaya gizlemeye çalışıyolar çünkü bazı yerlerde görüntü kirliliği yasak.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

süper bir çanak kaçlık anten gücünde acaba bir 90 lık ayarında olabilirmi?

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

tesekkürler arkadaslar piyasaya geldimi acaba.

Arkadaslar dün istanbul karaköydeydim yüksekkaldırımı bilenleriniz varsa? Bende almak istedim ancak sürekli müşterisi olduğum dükkandaki adam kesinlikle alma pişman olursun dedi. Bende biilmediğimden almadım fiyatıda lnb dahil 25tl.

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri