REKLAM

Konuya Etiketlenenler

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next 2000 HD FTA V1.630 Yazılımı (02.09.2021)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Next 2000 HD FTA V1.630 Yazılımı (02.09.2021)

- Uydu/TP Bilgileri güncellendi.
    - Yetişkin kanalları gizleme düzeltildi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu sezgin 01 tarafından (02-09-2021 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sezgin 01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    - Uydu/TP Bilgileri güncellendi.
    - Yetişkin kanalları gizleme düzeltildi.

Hocam yazilim icin tesekkurler bir mazuratim olacak nexte iletirseniz sevinirim ornek.iptv kanali verecem size free iptv da acmiyor next machinada aciyor ama buna benzer bir cok kanal var ornek olmasi acisindan veriyorum splitstream sitesine ait kanallar acmiyor next 2000 ftada dns de degistirdim acmadi bakabilirmisiniz

Ornek kanal superturk tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam yazilim icin tesekkurler bir mazuratim olacak nexte iletirseniz sevinirim ornek.iptv kanali verecem size free iptv da acmiyor next machinada aciyor ama buna benzer bir cok kanal var ornek olmasi acisindan veriyorum splitstream sitesine ait kanallar acmiyor next 2000 ftada dns de degistirdim acmadi bakabilirmisiniz

Ornek kanal superturk tv

Kontrol edip ileteceğim hocam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sezgin 01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kontrol edip ileteceğim hocam.
    Ok hocam ilgin icin tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ok hocam ilgin icin tesekkurler
    m3u8 uzantısından kaynaklıdır büyük ihtimalle. Ana makinada sistem eski olduğu için m3u8'i açıyordur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

m3u8 uzantısından kaynaklıdır büyük ihtimalle. Ana makinada sistem eski olduğu için m3u8'i açıyordur.
    Emektar next machina aciyor, next 2000 fta acmiyor entresan buna benzer bir cok kanal var splitstream ait duzeltilemezmi peki sezgin hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emektar next machina aciyor, next 2000 fta acmiyor entresan buna benzer bir cok kanal var splitstream ait duzeltilemezmi peki sezgin hocam
    Düzeltilir tabi ki. Müsait olduğumda kontrol edip gerekeni yaparız hocam. Hatırladığım kadarıyla Enigma cihazlardan Stream ettiğimiz yayını m3u8 uzantısı ile 2000 HD'de izlemiştik. Büyük ihtimalle 2000 HD serilerinde de sorun yok bu uzantıda. Flashı düşük 2000 FTA, 64vb. cihazlara bu uzantı tanımlanmamış olabilir. Sebebi var ise öğrenirim, yok ise eklenir sorun olmaz hocam. Eksik ve ya hataları gördüğünüz iletmeniz yeterli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Düzeltilir tabi ki. Müsait olduğumda kontrol edip gerekeni yaparız hocam. Hatırladığım kadarıyla Enigma cihazlardan Stream ettiğimiz yayını m3u8 uzantısı ile 2000 HD'de izlemiştik. Büyük ihtimalle 2000 HD serilerinde de sorun yok bu uzantıda. Flashı düşük 2000 FTA, 64vb. cihazlara bu uzantı tanımlanmamış olabilir. Sebebi var ise öğrenirim, yok ise eklenir sorun olmaz hocam. Eksik ve ya hataları gördüğünüz iletmeniz yeterli.
    Ok hocam tekrardan tesekkurler ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ornek kanal superturk tv

Konu iletildi. Minix 2000 serisinde m3u8 uzantısı Kullanıcı IPTV'de çalışmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dikkatinizi çekdimi bilmiyorum tv 100 yayının görüntüsü geç geliyor tp yi sildim tekrar arattım yine aynı sanırsam yayınla alakalı aynı frekanstaki kanallar da sorun yok.. pekde önemli değil bilgi niteliğinde..
    Konu samiabi tarafından (06-09-2021 Saat 09:34 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri