teşekkürler simba bilgi için...
teşekkürler simba bilgi için...
Teşekkürler Emekleriniz için Allah Kolaylık versin
selam usta sana ne kadar teşekür etsek azdır allah işini rast getire ben ss iptv beğeniyorum neden çünkü kanalı sile biliyorsun kanalı daşıya biliyorsun çük güzel ama ben android uydu cihazına smart iptv kurdum tabi o paralı nasıl paralı 5.50 evru neyse burdanda kanalları yükledim abi ben böyle seri ve böyle keyifle izliyorum sanada duvacıyım abim benim sağ olsaın var olasın ama bunda silme dizme yapamazsın kütü yönu orası ss iptv android cihazdada denedim iki üç kanal arka arkaya değişince donup kalıyor bence parası olan smartı kurup burdanda kanalları yükle zevkle izler gidersin
teşekkürler
Konu Simba tarafından (12-01-2022 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.
Konu kurallarına uymuyorsunuz.Kuralları iyi okuyun
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
4-Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.
.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayınız.
Ayrıca;
![]()
ellerine sağlık ustam.
octagon sf8008 4k uhd e2 dvb-s2x twin izliyorum
Slm ozel ip TV kategorisinde bir cok kanal calişmiyor onları nasıl kaldıran biliriz
Her uygulama değişik özelliklere sahip ya dosyanın içini acacaksınız yada uygulamada sil komutu varsa silebilirsiniz.2 gün sonra yeni guncelleme verecegim bir cok kanalın gittigini ve bir coguda iptv linklerini değiştirdigini biliyorum.
Bazı telegram grup ceteleri,whatsap grupları ve utanmaz forum siteleri var buradan guncelleme bekliyorlar alıp sitelerine koymak için o yüzden guncellemeleri eskisi gibi vermiyorum .
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri