REKLAM

Sayfa 14/21 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021 SonSon
208 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Android Mobil-TV ler için Free 1600+ İPTV KANALI M3U Dosyası 2022

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeginize saglik eyvallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta harcadiginiz emeginize ellerinize gözlerinize saglik,
    Usta bir sorum olacak, bu güncel liste hala 14.01.2022 nin simdilik en son güncelimi yoksa daha günceli elinizde varmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilkay123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta harcadiginiz emeginize ellerinize gözlerinize saglik,
    Usta bir sorum olacak, bu güncel liste hala 14.01.2022 nin simdilik en son güncelimi yoksa daha günceli elinizde varmi?
    En son bu liste. ELİT VİP uye olmak isterseniz benim dosya vermeden sistemden guncelledigim kanallar oluyor.

Güncel listeyi ani bir cok büyük bir durum olmadıgı surece vermiyorum ben burada hergun guncelleme yaparsam konu laçka olur artı birde kopyalayanlar var dosyayı telegram,facebook grupları ayrıca utanmaz forum siteleri var pusuda bekliyorlar yeni dosya versin diye supersatforum 200 binden fazla uyesi olan bir site bu tür insanları çözemiyoruz kim alır kim bunu yayar diye o yüzden elit vip statusu yarattık ayrıcalık isterseniz elit vip uyelik tercih edebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeğe saygı lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni liste varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Başkan tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni liste varmı
    Forumdaki konu kurallarına uymadıgınız için 7 gün süreyle banlandınız.Kaç kez mesajınızı sildik ne uyarı nede birşey dinliyorsun 7 gun sure ile tekrar uye olursan bir daha forumdan yararlandırmayız seni bilgin olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selamün aleyküm yeniyim Samsung smart TV im var ssiptv ile kurulum yapabileceğim güncel liste arıyorum teşekkürler )))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egehakimi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamün aleyküm yeniyim Samsung smart TV im var ssiptv ile kurulum yapabileceğim güncel liste arıyorum teşekkürler )))
    SSİPTV de sol üstte ayarlar kısmından kod al bölümü var yapamazsanız kodu 1 kez alın buraya yazın beklemede kalın biz yükleme yaparız.Biz Yükleme yaptıktan sonra SSİPTV sol üstte yenile (yuvarlak simge) yapın oynatma listemden kanalları izleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konudaki Dosyamız Güncellendi (27.01.2022) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(WORLD Programında hazırladım detaylı şekilde Resim olarak verdim)
    Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar

Sayfa 14/21 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri