Sayfa 10/21 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon
208 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Android Mobil-TV ler için Free 1600+ İPTV KANALI M3U Dosyası 2022

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı laztaym Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ihtiyaci olan kim varsa soyleyin supersatforum sitesine gelsinler be dosyalari indirip izlesinler hepimiz sizin için daha aktiv daha güncel yayınlara ulaşmanız için uğraşiyoruz İYİ SEYIRLER DİLERİZ
    Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok sağ olun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konudaki Dosyamız Güncellendi (14.01.2022) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
    Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Listeyi indiremedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Başkan tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Listeyi indiremedim
    1ci msja geri donun ve f5 yapin icerik acılacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok teşekkürler. Bir de 100mb hıza rağmen takılıp kalma sorunuma çözüm bulabilsem...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Voxen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok teşekkürler. Bir de 100mb hıza rağmen takılıp kalma sorunuma çözüm bulabilsem...
    Listeki kanallar kendi özgün yayın saglayıcıdan yayın yapıyor ben 16mbs ile sorun yasamıyorum sizde yasamamanız lazım liste stabil kanallardan kuruludur.İllegal iptv yayınlarında sorun yasamanız normaldir bu verdigim listede cok sorun yasayacagınızı acıkcası zannetmiyorum sorun yasarsanız bunun bir cok nedeni vardır

Sayfa 10/21 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri