teşekkürler.hd 2000 cihazda deneyeceğim.
teşekkürler.hd 2000 cihazda deneyeceğim.
eline saglık
Teşekkür ederim
teşekkürler
teşekkürler
Teşekkürler.
Next 2000 fta için denemek istiyorum.
Emekleriniz için çok teşekkurler. Sürekli sizin iptv listenizi izliyorum. Son güncellemelerden sonra next 2000 wifi receiverımda ulusal kanallarda problemler yaşamaya başladım. Bir sonraki guncellemenizde receiver icin Daha stabil çalışan ulusal kanal linkleri eklerseniz mutlu olurum. Dıger kanallara diyebileceğim tek şey 10 numara 5 yıldız. Kolay gelsin. Başarılarınızın devamını dilerim. Bu çizginizi bozmayın lütfen.
Ulusal kanalların bazılarında problem yasamanız normal cunki bu liste aslında smart tv ve android cihazlarda sorunsuz izlenmektedir.(uydu cihazlarına göre hazırlanmamıştır.Ben bunu sizler izleyin diye uygun hale getirdim )
Dip not:Bu kanalların bazıları Uydu cihazlarından izlenmesin diye token diye bir sistem var onu kullandıklarından siz bu yayınları malesefki izleyemiyorsunuz.Özellikle ulusal kanallarda bende problem yasıyorum next machinada ama ona ragmen sizlere veriyorum normalde uydu cihazlarına bu sekil kimse dosya hazırlamıyor ya ucretli alacaksınız veya nextin kendi sitesinde uzatma yapacaksınız.Yada bu sekil idare etmek zorundayız.
teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri