REKLAM

Sayfa 14/25 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon
250 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Uydu Alıcıları için 1600+ İPTV KANALI M3U Dosyası 2022

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.hd 2000 cihazda deneyeceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next 2000 fta için denemek istiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emekleriniz için çok teşekkurler. Sürekli sizin iptv listenizi izliyorum. Son güncellemelerden sonra next 2000 wifi receiverımda ulusal kanallarda problemler yaşamaya başladım. Bir sonraki guncellemenizde receiver icin Daha stabil çalışan ulusal kanal linkleri eklerseniz mutlu olurum. Dıger kanallara diyebileceğim tek şey 10 numara 5 yıldız. Kolay gelsin. Başarılarınızın devamını dilerim. Bu çizginizi bozmayın lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Savki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emekleriniz için çok teşekkurler. Sürekli sizin iptv listenizi izliyorum. Son güncellemelerden sonra next 2000 wifi receiverımda ulusal kanallarda problemler yaşamaya başladım. Bir sonraki guncellemenizde receiver icin Daha stabil çalışan ulusal kanal linkleri eklerseniz mutlu olurum. Dıger kanallara diyebileceğim tek şey 10 numara 5 yıldız. Kolay gelsin. Başarılarınızın devamını dilerim. Bu çizginizi bozmayın lütfen.
    Ulusal kanalların bazılarında problem yasamanız normal cunki bu liste aslında smart tv ve android cihazlarda sorunsuz izlenmektedir.(uydu cihazlarına göre hazırlanmamıştır.Ben bunu sizler izleyin diye uygun hale getirdim )

Dip not:Bu kanalların bazıları Uydu cihazlarından izlenmesin diye token diye bir sistem var onu kullandıklarından siz bu yayınları malesefki izleyemiyorsunuz.Özellikle ulusal kanallarda bende problem yasıyorum next machinada ama ona ragmen sizlere veriyorum normalde uydu cihazlarına bu sekil kimse dosya hazırlamıyor ya ucretli alacaksınız veya nextin kendi sitesinde uzatma yapacaksınız.Yada bu sekil idare etmek zorundayız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Sayfa 14/25 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri