REKLAM

Sayfa 17/25 İlkİlk ... 78910111213141516171819202122232425 SonSon
250 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: Uydu Alıcıları için 1600+ İPTV KANALI M3U Dosyası 2022

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba, bunu bilgisayardan izleme şansımız var mı, hangi programı tavsiye edersiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı madworld1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba, bunu bilgisayardan izleme şansımız var mı, hangi programı tavsiye edersiniz.
    Bu dosya olmaz bilgisayarda su programı deneyin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydu cihazları hakkında detaylı bilgiye sahip değilim, 1 yıl önce Next 2000 alıp mutfaktaki tvde üzerindeki hazır IPTV listesini kullandım meğerse süreliymiş artık kullanamıyorum. Geçmişteki iptv tecrübeme göre adres yada m3u dosyası bulursam bir türlü cihaza yükler izlemeye devam ederim diye düşünüyorum. İlk mesajım link açılınca deneyeceğim, Yanlış bilgiye sahipsem bilgilendirmenizi yada öneriniz olursa tavsiyelerinizi almak isterim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nasit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uydu cihazları hakkında detaylı bilgiye sahip değilim, 1 yıl önce Next 2000 alıp mutfaktaki tvde üzerindeki hazır IPTV listesini kullandım meğerse süreliymiş artık kullanamıyorum. Geçmişteki iptv tecrübeme göre adres yada m3u dosyası bulursam bir türlü cihaza yükler izlemeye devam ederim diye düşünüyorum. İlk mesajım link açılınca deneyeceğim, Yanlış bilgiye sahipsem bilgilendirmenizi yada öneriniz olursa tavsiyelerinizi almak isterim.
    ilk mesajdaki dosyayı talimata uygun yukleyin sorunsuz izlersiniz.Ulusal kanalları izleyemezseniz tokenlerden dolayı ulusal kanalların alternatifleri var onlarda acmazsa yapacak birşey yok ama cogu acıyor listedeki kanalların.İPTV den en iyi cihaz m sitck tarzı ,android uygulamalar ve smarttv lerdeki uygulamalardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeğinize sağlık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emegine saglik. Tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Sayfa 17/25 İlkİlk ... 78910111213141516171819202122232425 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri