REKLAM

Sayfa 7/25 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
250 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Uydu Alıcıları için 1600+ İPTV KANALI M3U Dosyası 2022

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncel listeyi göremiyorum
    şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FıratBahoz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler
    teşekkü ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyi akşamlar arkadaşlar forum a üye olalı epey zaman oldu ama gerek hayat koşulları gerekse günlük koşuşturmalardan takip etmek ve paylaşılan içeriklerin ne olduğunu ve nasıl kullanabileceğimiz konusunda ve diğer konularda bilgi alışverişinde bulunamadim şimdi sorum bu paylaşılan iptv yi nasıl temin edebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deneyeceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 1606mstafa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İyi akşamlar arkadaşlar forum a üye olalı epey zaman oldu ama gerek hayat koşulları gerekse günlük koşuşturmalardan takip etmek ve paylaşılan içeriklerin ne olduğunu ve nasıl kullanabileceğimiz konusunda ve diğer konularda bilgi alışverişinde bulunamadim şimdi sorum bu paylaşılan iptv yi nasıl temin edebilirim
    1 ci msja geri dönün dosya orada.1 mesajınız olmuş zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim. Mi box ve smart tv de kullanmak istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün akşam yanılmıyorsam 642 - 643 dekiler bağlantı hatası verdı ne güzel izliyordumtekrar yazılım atayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samiabi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dün akşam yanılmıyorsam 642 - 643 dekiler bağlantı hatası verdı ne güzel izliyordumtekrar yazılım atayım
    Ben o yayınları m3u8seklinde veriyorum stabilleşiyor ama bu kez kafayı yiyor (geri gelme-ileri gitme-hızlı hareketlenmeler )yayınlar mecbur .ts uzantısı ile veriyorum o yayınların m3u8 uzantısında problem var tabi bu yayınları izlemeniz için net hızınız ve cihazın iptv si guclü stabil olması lazım bilginize

Sayfa 7/25 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri