Savki Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Emekleriniz için çok teşekkurler. Sürekli sizin iptv listenizi izliyorum. Son güncellemelerden sonra next 2000 wifi receiverımda ulusal kanallarda problemler yaşamaya başladım. Bir sonraki guncellemenizde receiver icin Daha stabil çalışan ulusal kanal linkleri eklerseniz mutlu olurum. Dıger kanallara diyebileceğim tek şey 10 numara 5 yıldız. Kolay gelsin. Başarılarınızın devamını dilerim. Bu çizginizi bozmayın lütfen.
Ulusal kanalların bazılarında problem yasamanız normal cunki bu liste aslında smart tv ve android cihazlarda sorunsuz izlenmektedir.(uydu cihazlarına göre hazırlanmamıştır.Ben bunu sizler izleyin diye uygun hale getirdim )
Dip not:Bu kanalların bazıları Uydu cihazlarından izlenmesin diye token diye bir sistem var onu kullandıklarından siz bu yayınları malesefki izleyemiyorsunuz.Özellikle ulusal kanallarda bende problem yasıyorum next machinada ama ona ragmen sizlere veriyorum normalde uydu cihazlarına bu sekil kimse dosya hazırlamıyor ya ucretli alacaksınız veya nextin kendi sitesinde uzatma yapacaksınız.Yada bu sekil idare etmek zorundayız.
Listeyi uydu alıcıma yükledim ancak Kanal Listesi çıkmadı. Sorun ne olabilir? Farklı listeleri yükleyince görünüyor ancak forumdan indirdiğim liste çıkmıyor. Liste düzenlemesinden kaynaklanıyor olabilir mi?
İcone S8 Hd uydu alıcısı
H/W: Hsp06t1s4 1506t4m
Kullandığım uygulama Web Tv
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="******** ******N" tvg-logo="http://service.********iptv.com/cinema/vod/logolar/******.png" group-title="SiNEMA",******* ******N Bu şekilde olan liste görüntüleniyor.
#EXTINF:****-supersatforum.com Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Forumdaki liste bu şekilde olduğu için görünmüyor.
osmancelik24 Nickli Üyeden Alıntı
Listeyi uydu alıcıma yükledim ancak Kanal Listesi çıkmadı. Sorun ne olabilir? Farklı listeleri yükleyince görünüyor ancak forumdan indirdiğim liste çıkmıyor. Liste düzenlemesinden kaynaklanıyor olabilir mi?
İcone S8 Hd uydu alıcısı
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="******** ******N" tvg-logo="http://service.********iptv.com/cinema/vod/logolar/******.png" group-title="SiNEMA",******* ******N Bu şekilde olan liste görüntüleniyor.
#EXTINF:****-supersatforum.com Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
osmancelik24 Nickli Üyeden Alıntı
İcone S8 Hd uydu alıcısı
Dikkat: Bu konuda verdigimiz dosyayı uydu cihazınıza yuklediniz altta verdigim resimdeki gibi kanal isimleri gorunmez ise SMART TV ler için verdigimiz dosyayı yuklemeniz gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
selam simba usta şimdi yeni aldığım android DREAMSTAR A5 bu kanalları nasıl yükliyecem 3d yüklerdim onu sattım smart tviye yüklemişim fakat bunda da SS-İP apk indirdim fakat kanalları nasıl yüklenir onu bilmiyorum bana bir zahmet yardım et abi flaşlamı yoksa playlist editorlamı işte sorun burda herşey için teşekkürler
emin.özer Nickli Üyeden Alıntı
selam simba usta şimdi yeni aldığım android DREAMSTAR A5 bu kanalları nasıl yükliyecem 3d yüklerdim onu sattım smart tviye yüklemişim fakat bunda da SS-İP apk indirdim fakat kanalları nasıl yüklenir onu bilmiyorum bana bir zahmet yardım et abi flaşlamı yoksa playlist editorlamı işte sorun burda herşey için teşekkürler
Sag ust kosede ayarlardan kod al kısmindan ssiptv deki kodu alin buraya yukleyin biz yukleriz
Yer imleri