250 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Uydu Alýcýlarý için 1600+ ÝPTV KANALI M3U Dosyasý 2022

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emekleriniz için çok teþekkurler. Sürekli sizin iptv listenizi izliyorum. Son güncellemelerden sonra next 2000 wifi receiverýmda ulusal kanallarda problemler yaþamaya baþladým. Bir sonraki guncellemenizde receiver icin Daha stabil çalýþan ulusal kanal linkleri eklerseniz mutlu olurum. Dýger kanallara diyebileceðim tek þey 10 numara 5 yýldýz. Kolay gelsin. Baþarýlarýnýzýn devamýný dilerim. Bu çizginizi bozmayýn lütfen.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Savki Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Emekleriniz için çok teþekkurler. Sürekli sizin iptv listenizi izliyorum. Son güncellemelerden sonra next 2000 wifi receiverýmda ulusal kanallarda problemler yaþamaya baþladým. Bir sonraki guncellemenizde receiver icin Daha stabil çalýþan ulusal kanal linkleri eklerseniz mutlu olurum. Dýger kanallara diyebileceðim tek þey 10 numara 5 yýldýz. Kolay gelsin. Baþarýlarýnýzýn devamýný dilerim. Bu çizginizi bozmayýn lütfen.
    Ulusal kanallarýn bazýlarýnda problem yasamanýz normal cunki bu liste aslýnda smart tv ve android cihazlarda sorunsuz izlenmektedir.(uydu cihazlarýna göre hazýrlanmamýþtýr.Ben bunu sizler izleyin diye uygun hale getirdim )

Dip not:Bu kanallarýn bazýlarý Uydu cihazlarýndan izlenmesin diye token diye bir sistem var onu kullandýklarýndan siz bu yayýnlarý malesefki izleyemiyorsunuz.Özellikle ulusal kanallarda bende problem yasýyorum next machinada ama ona ragmen sizlere veriyorum normalde uydu cihazlarýna bu sekil kimse dosya hazýrlamýyor ya ucretli alacaksýnýz veya nextin kendi sitesinde uzatma yapacaksýnýz.Yada bu sekil idare etmek zorundayýz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri