REKLAM

Konuya Etiketlenenler

42 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Digitürk Tamamen Turksat uydusuna geçiyor!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sizin birşey yapmanıza gerek yok servis gelip halledecektir.Binada turksat anten var ise turksat kurulum yapmanız istenecektir

normal de türksatta ücretsiz izlenilen tüm kanallar

digitürk türksatt üzerinden de izlenecek mi

yoksa gene belli kanallar mı izlenecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliveli78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    normal de türksatta ücretsiz izlenilen tüm kanallar

digitürk türksatt üzerinden de izlenecek mi

yoksa gene belli kanallar mı izlenecek
    Büyük ihtimal digiturk 7 derecede izlediginiz bazı kanalları turksattan izleyemeyeceksiniz.eutelsat 7 derecedeki yabancı tv kanalları varya .

Turksat uzerindeki şifresiz kanalları digiturk kuruluma dahil ederse izlersiniz.Kuruluma dahil etmezse izleyemezsiniz.Ben digiturk de daha önce calıstıgım için büyük ihtimal bu değişimler aynen devam etmektedir diye düşünüyorum.Digiturk kuruluma şifresiz kanal eklerse izlersiniz.mesela tivibu mod diye birşey var ona tivibu eklesin eklemesin tum yayınları ekleyebiliyorsunuz.Digiturk te böyle bir olay yok malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Büyük ihtimal digiturk 7 derecede izlediginiz bazı kanalları turksattan izleyemeyeceksiniz.eutelsat 7 derecedeki yabancı tv kanalları varya .

Turksat uzerindeki şifresiz kanalları digiturk kuruluma dahil ederse izlersiniz.Kuruluma dahil etmezse izleyemezsiniz.Ben digiturk de daha önce calıstıgım için büyük ihtimal bu değişimler aynen devam etmektedir diye düşünüyorum.Digiturk kuruluma şifresiz kanal eklerse izlersiniz.mesela tivibu mod diye birşey var ona tivibu eklesin eklemesin tum yayınları ekleyebiliyorsunuz.Digiturk te böyle bir olay yok malesef

diyelim blomberg atv trt aspor flash tv gibi kanalları eklenmezse ne mantığı var ki türksat ne kadar kanal varsa izlenmesi gerekli şifresizler yani

diğer odada türksatt izliyorum ücretsiz 300 kanal çıkıyor digitürk türksata taşınaınca 300 kanal açık olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliveli78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diyelim blomberg atv trt aspor flash tv gibi kanalları eklenmezse ne mantığı var ki türksat ne kadar kanal varsa izlenmesi gerekli şifresizler yani

diğer odada türksatt izliyorum ücretsiz 300 kanal çıkıyor digitürk türksata taşınaınca 300 kanal açık olmalı
    İşte bunu anlatmak lazım digiturke yayınların hepsini vermesi gerekiyor.Bu yüzden en iyi platform bana göre tivibu mod uygulaması istedigin kanalı normal uydu alıcılarında sıralamaya dizer gibi izleyebiliyorsunuz tum kanalları ekleyebiliyorsunuz.Digiturkun turksat uzerinde ne kadar yayın var ise eklemesi lazım ve tv kanallarından para almaması lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yurtdisindaki Digitürk kullanicilar icin kötü oldu. Türkiye yayinlari Türksat dan Türkiye Beam den yayin yapiyor, örnek A SPOR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba , bende ki dijitürk cihaz modeli DCR HM 9502 , 4k hariç eutalsat uydusunda şu anda izlediğim kanalları aynen eksiksiz türksatta izleyebilecek miyim ? benim kullandığım cihazı değiştirecekler mi ? yoksa sadece anten ayarı mı yapıyorlar ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şimşek59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba , bende ki dijitürk cihaz modeli DCR HM 9502 , 4k hariç eutalsat uydusunda şu anda izlediğim kanalları aynen eksiksiz türksatta izleyebilecek miyim ? benim kullandığım cihazı değiştirecekler mi ? yoksa sadece anten ayarı mı yapıyorlar ?
    Eksiksiz izleyeceksiniz sanırım cunki yabancı tv kanallarını turksata koydular.Siz turksat kurulumu yapacaksınız eger canak anteniniz turksata dönük olunca.Büyük ihtimal 4K Yayınlarıda verirler turksata

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri