Büyük ihtimal digiturk 7 derecede izlediginiz bazı kanalları turksattan izleyemeyeceksiniz.eutelsat 7 derecedeki yabancı tv kanalları varya .
Turksat uzerindeki şifresiz kanalları digiturk kuruluma dahil ederse izlersiniz.Kuruluma dahil etmezse izleyemezsiniz.Ben digiturk de daha önce calıstıgım için büyük ihtimal bu değişimler aynen devam etmektedir diye düşünüyorum.Digiturk kuruluma şifresiz kanal eklerse izlersiniz.mesela tivibu mod diye birşey var ona tivibu eklesin eklemesin tum yayınları ekleyebiliyorsunuz.Digiturk te böyle bir olay yok malesef
diyelim blomberg atv trt aspor flash tv gibi kanalları eklenmezse ne mantığı var ki türksat ne kadar kanal varsa izlenmesi gerekli şifresizler yani
diğer odada türksatt izliyorum ücretsiz 300 kanal çıkıyor digitürk türksata taşınaınca 300 kanal açık olmalı
İşte bunu anlatmak lazım digiturke yayınların hepsini vermesi gerekiyor.Bu yüzden en iyi platform bana göre tivibu mod uygulaması istedigin kanalı normal uydu alıcılarında sıralamaya dizer gibi izleyebiliyorsunuz tum kanalları ekleyebiliyorsunuz.Digiturkun turksat uzerinde ne kadar yayın var ise eklemesi lazım ve tv kanallarından para almaması lazım.
merhaba , bende ki dijitürk cihaz modeli DCR HM 9502 , 4k hariç eutalsat uydusunda şu anda izlediğim kanalları aynen eksiksiz türksatta izleyebilecek miyim ? benim kullandığım cihazı değiştirecekler mi ? yoksa sadece anten ayarı mı yapıyorlar ?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri