Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşım size çatıdan 2 adet aynı uydunun kablosunu sanmıyorum indirsinler..bu mantıklı olmaz..biri türksat diğeride autelsat dijitürk olarak iki farklı uydunun kablolarıdır..dijitürkten inen kablonun bağlı bulunduğu elembi(MDU) farklı frekans aralığına sahip olduğundan her iki kablodan farklı sayıda kanal sayısı alman normal...elinizde piyasa malı uydu alıcı varsa birde öyle test edip ters gidenin ne olduğunu net görmeniz açısından yardımcı olacaktır büyük olasılıkla..
evet bir kablo oturduğum odaya iniyor diğer kablo ise salona iniyordu ben mutfağa aldırdım yıllar önce aynı kablo hem türksat hem eutelsat hemde horbit uydusu içeriyor

hangi uydu tarayınca o çıkıyor

sorun nasıl anlayacağım nerde olduğunu

- - - Updated - - -

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Üstad merkezi sistem işinde ortak kullanım cok oldugu için böyle sorunlar yasaman normal merkezi switchde sorun olabilir.Yine o kadar kanalı alabiliyorsun dayımların apartmanı var yuzde 50 sinyaldan baska gelmiyor cok konutlu toki dairelerinde durum böyle tv8 izleyemiyorlar oderece yani durum

diğer mutfakta sorun olmuyor

üst komşuda digitürk te sorun olmuyor o zaman

üst komşuya sordum bende çıkmayan tüm kanallar onda çıkıyor