Konuya Etiketlenenler

5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: TÜRKNET

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TÜRKNET

turknet kullanýcýsýyým son zamanlarda ýptv donma olaylarý yaþýyorum genelle turknet sýkýntý var imiþ yeni öðrendim ayný sorunlarý yaþayan veya çözümüne yardýmcý olabilir misiniz dns 8888 8844 yaptým olmadý 1111 1001 yaptým olmadý bir türlü çare bulamadým öðrendiðim kadar statik ip geçsem çare olur mu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

statik ipe geçmen faydasý olmaz sanki ustad saglayýcý deðiþtmen lazým gibime geliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cok sýk zam yapýyor bu firayý 1.5 yýlda 3 kere zam yaptý çýktým bende 100 mbbit hýza 110 tl aylý ödüyorum gibirnet te

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hasandeniz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    turknet kullanýcýsýyým son zamanlarda ýptv donma olaylarý yaþýyorum genelle turknet sýkýntý var imiþ yeni öðrendim ayný sorunlarý yaþayan veya çözümüne yardýmcý olabilir misiniz dns 8888 8844 yaptým olmadý 1111 1001 yaptým olmadý bir türlü çare bulamadým öðrendiðim kadar statik ip geçsem çare olur mu
    Altýný çizerek belirtmek isterim, her zaman söylerim Server sahibi yada yayýncý kuruluþun yayýný hostu sunucusu yayýnlarý iyi kaliteli ise müþteri yada free yayýný izleyenler interneti 2 mb olsun donma takýlma olmaz ama bazý kiþiler yada yayýncýlar bu iþleri okadar amatörce pc den free hostlardan yapmaya kalkýyorlar birde kendine ait hiç bir local yayýný olmadýðýnda aþýrý yüklenmede sunucu kaldýrmýyor yada bir çok forumda ücretli yayýnlar forum forum reklam amaçlý yada HACK yapýlýp patlatýlýp tüm forumlarda sanal alemde gezip paylaþýlýyor oysa yayýnlar bir tek kiþilik böyle bir yayýný kim saðlýklý izleyebilir, server sahibi para ödediði kiþi dahi donma takýlma olmadan izleme yapamaz,

Özetle hiç kimse yayýným kötü demiyor, hep topu karþý tarafa suçlayýp netiniz yavaþ der.

DNS deðiþtirmek Turkiyeden engel konan yayýnlarý izlemede bir nebze ama VPN olmadan gene izleme yapamazlar. Yani özetle sizin ÝP TV rahat kaliteli izlemenizde DNS veya VPN hiç bir faydasý olmaz. ÖrneðinEniðma2 cihazda E2ÝPLAYER WEBMEDÝA *****MEDÝA TÜRKVOD (Bazý XXX kanallarý) NSTREAMVOD KODÝLÝTE gibi pluginsleri rahat rahat Türkiyeden eriþeme kapalý yayýnlarý bile izlemek için cihazýnýzda ve Pc nizde mutlaka önce DNS deðiþtirip VPN aktif etmeniz gerekmektedir. Ben yýllarca bu yayýnlarý DNS ve VPN kullanýp en ufak donma takýlma olmadan izliyorum...hemde 40 mb internetle geçmiþtede uzun yýllar 2 mb Türk Telekomda bile hiç sorun yaþamadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

turkcell superonlýne 35mbps vdsl kullanýyordum 195 tlye.. taahhut 3 ay once býttý... ve bu hýzda iptv lerýn bazýlarýnda donmalar oluyordu. sureklý netýnýzde problem var denýlýyordu... bu sýrada dairemýze eve kadar fiber dosedý superonlýne. bana teklýf geldý yuksek hýz ýstersenýz 500mbps hýz 2 yýl taahhutlu 265 tl... dusundum nerdeyse vdsl hýzýn 15 kat fazlasý ve fýyatta uygun geldý... fýbere gectým... hýz gayet guzel tum sýtelerde youtube vs vs film izleme download upload hýzlarý super tam 500mbps verýyor zaten... ama malesef bazý iptv lerde yýne donma yapýyor... arkadasýn dedýgý gýbý iðtv sunucularý yetersýz oldugu surece ýsterse 1000000mbps hýz olsun yýne donma yapacaktýr.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri