REKLAM

Sayfa 5/49 İlkİlk 12345678910111213141530 ... SonSon
481 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: SMART TV 'ler için Ücretsiz Free 1600+ İPTV KANALI M3U Dosyası 2022

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğinize sağlık ancak *******çok donma yapıyor diğer kanallarda sorun yoktur.
    Konu Simba tarafından (19-01-2022 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

T.şekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CritSin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emeğinize sağlık ancak *******çok donma yapıyor diğer kanallarda sorun yoktur.
    İnternet kaynaklı sorunlar olması normaldir.Diğer guncellemede farklı alternatif veririm inşAllah .Kanalların isimlerini yazmayalım (listedeki kanal numarasını ve txt dosyasına isimi cekip osekil resim yukleme sitesine yukleyip konuda belirtebilirsiniz.Ben bile 2 ci mesajda resimle veriyorum biliyorsunuz) bize sıkıntı cıkarıyor DMCA.

Ayrıca sunu haykırmak istiyorum ;GOOGLE DMCA Başka hiç bir siteye ses cıkarmıyor adamlar forumlarda illegal ne varsa yazıyor problem yok bize gelince illegalin i si yok problem böyle bir dunya işte GOOGLE tekelligi
    Konu Simba tarafından (19-01-2022 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline koluna sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel bi site

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İnternet kaynaklı sorunlar olması normaldir.Diğer guncellemede farklı alternatif veririm inşAllah .Kanalların isimlerini yazmayalım (listedeki kanal numarasını ve txt dosyasına isimi cekip osekil resim yukleme sitesine yukleyip konuda belirtebilirsiniz.Ben bile 2 ci mesajda resimle veriyorum biliyorsunuz) bize sıkıntı cıkarıyor DMCA.
    Alıntı Simba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ayrıca sunu haykırmak istiyorum ;GOOGLE DMCA Başka hiç bir siteye ses cıkarmıyor adamlar forumlarda illegal ne varsa yazıyor problem yok bize gelince illegalin i si yok problem böyle bir dunya işte GOOGLE tekelligi

özür dilerim daha dikkat ederim bundan sonra
    Konu CritSin tarafından (19-01-2022 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzenleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*******eklenirse cok sevinirim bugun basladi yayina
    Konu Simba tarafından (20-01-2022 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmetc2022 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    *******eklenirse cok sevinirim bugun basladi yayina
    O sekil hizmetimiz yok su kanal eklensin bu kanal geldi bu eklensin ayrıca konu kurallarını lütfen okuyunuz.Bir üst mesajda kurallara benim dahi uydugumu yazmıştım ama ne hikmetse okumuyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadslr xtream codlarini mu3 listesi nasil yapariz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Seyhan1981 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadslr xtream codlarini mu3 listesi nasil yapariz
    Teknik destek vermiyoruz bu tür şekil (ssiptv uygulaması hariç )

Sayfa 5/49 İlkİlk 12345678910111213141530 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri