REKLAM

Sayfa 47/49 İlkİlk ... 2237383940414243444546474849 SonSon
481 sonuçtan 461 ile 470 arası

Konu: SMART TV 'ler için Ücretsiz Free 1600+ İPTV KANALI M3U Dosyası 2022

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş linl için çoksağol yalnız benim cihazı dondurdu dreamstar iptv iyi akşamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yeşilmavi48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş linl için çoksağol yalnız benim cihazı dondurdu dreamstar iptv iyi akşamlar
    Link olarak değil dosyayı usb aracılıgı ile yuklemeniz lazım buna ragmen donma vs sorunu varsa tamamen farklı nedenlere baglıdır iptvdeki kanalların hepsi donuyorsa bu sizin cihaz internet hızı ile alakalıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba usb den cihaza yükledim dreamstar iptv int hızı 20mb

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

Kanalları açmıyor direkt yüklemeye kalkınca cihaz donuyor cihaz son sürüm yüklü 23.3.2022 tarihli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yeşilmavi48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba usb den cihaza yükledim dreamstar iptv int hızı 20mb

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

Kanalları açmıyor direkt yüklemeye kalkınca cihaz donuyor cihaz son sürüm yüklü 23.3.2022 tarihli
    Yapacak birşey yok malesef teknik konuda yardımcı olamıyoruz smarttv uygulamaları için bu dosya (ssiptv,ottplayer,vlcplayer,smart iptv vs gibi) konu baslıgında okudugunuz üzere uydu cihazına uymayabilir
    Konu Simba tarafından (24-04-2022 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Simba hocam merhaba, ssip tv de çoğu kanal çalışmıyor. Bi sıkıntı olabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerrano1986 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Simba hocam merhaba, ssip tv de çoğu kanal çalışmıyor. Bi sıkıntı olabilirmi?
    Mesala hangi kanallar ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam mesela en başta ** ler hiç çalışmıyor, *** lar hiç çalışmıyor **ve *** tane çalışyor, kanal **ğ hiç yok...
    Konu Simba tarafından (24-04-2022 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerrano1986 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam mesela en başta ** hiç çalışmıyor, ** lar hiç çalışmıyor **ve ***1 tane çalışyor, *** hiç yok...
    Üstad sende sorun var o zaman o kanalların hiçbirinde sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Walla hocam ne yaptıysam samsung h serisi smart ssip tv de çalıştıramadım. Daha önce çok güzel çalışıyorlardı.

Sayfa 47/49 İlkİlk ... 2237383940414243444546474849 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri